luni, 25 aprilie 2016

Gala Super Blog Spring 2016

După cum anunțam în articolul acesta, am participat la ediția de primăvara a Super Blog 2016. Este drept că am descoperit cam târziu această comunitate, dar pentru că sunt pasionată de scris și de blogg-ing, am zis să îmi încerc și eu puterile.

Am participat la ultimele două probe, iar pe cea de a XVI-a, am și câștigat-o! Și acum mi se pare totul ireal, mai ales că nu m-am înscris ca să câștig, ci ca să văd despre ce este vorba și mai ales să îmi încerc talentul la scris.

Am fost și încă sunt foarte ferictă că am reușit să câștig, dacă sunteți interesați  acesta este articolul câștigător.

Weekend-ul acesta a fost și Gala Super Blog, unde la hotelul Golden Tulip a avut loc gala de premiere, apoi la Wu Xing ne-am delectat cu mâncare chinezească (eu una nu mă mai delectez cu acest tip de bucătărie, căci nu e pe gustul meu), totul culminând cu petrecerea organizată la Berăria H.


Porcușorul acela adorabil pe care îl vedeți la mine în brațe a făcut parte din premiul câștigat, cale pe care țin să îi felicit pe cei de la AVBS Credit pentru originalitatea cu care au înmânat premiul! Cu adevărat special.

Prima dată pentru mine când am vorbit la microfon... Până acum (ținând cont de profesia mea) am tot vorbit în fața unui grup de oameni, dar fără a folosi microfonul. A fost o experiență inedită, dar încă mă mai gândesc dacă vreau sau nu să o repet...


 Super porcușorul era pe cale să intre în posesia mea și toată lumea era veselă (dacă o să citiți articolul câștigător o să înțelegeți de ce e pușculița asta așa amuzantă). Pe lângă premiul de la proba 16 am avut ocazia și surpriza să îmi pot alege și un dvd...

... mai exact ecranizarea după romanul Altfel... și totuși Alice, pe care abia aștept să îl vizionez.

Iar la final, vă las cu o poză (care este și preferata mea), de la petrecerea din Berăria H!


A fost un weekend minunat, în care am experimentat o sumedenie de noi situații de viață, am cunoscut oameni și oameni și cel mai important, m-am distrat făcând ceea ce îmi place!

Dacă și pe voi vă pasionează scrisul și nu vreți să țineți pasiunea asta doar pentru voi, Super Blog vă așteaptă să dați tot ce aveți mai bun!


La final vă las și filmarea de la gala de premiere! Sper să vă placă.
8 comentarii:

  1. Uau, Felicitari!!!!!!! Un buchet mare de flori din partea mea, de camp, pentru ca nu stiu care sunt cele preferate de tine!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din tot sufletul! Coincidenta sau nu, florile de camp chiar sunt preferatele mele. Asa ca tocmai am primit cel mai frumos buchetel din viata mea.

      Ștergere