vineri, 22 aprilie 2016

Femeile și ofertele All in One!

Noi femeile suntem atrase de reclame, promoții și noutăți ca și coțofanele de tot ce lucește! Și când vine vorba de oferte precum 2 în 1, 3 în 1, All in One deja nu ne mai putem abține!


Sistemele All in One PC comercializate de de PCMADD sunt soluția ideală pentru femei și pentru bărbați, reușindă să încheie o dată pentru totdeauna veșnicul conflict dintre sexe!

El are nevoie de toate facilitățile pe care un UBBER PC le poate oferi, iar ea are nevoie ca toate firele și căblăraiele lui să ocupe cât mai puțin spațiu în casă (ca să aibă ea loc pentru toate cosmeticele, pantofii, hainele, rujurile, etc., etc.)!

Soluția pentru toate "mofturile" și "pretențiile"?! Sistemele All in One PC, desigur!


Ce le face atât de speciale?

În primul rând faptul că au toate facilitățile unui PC normal, ocupând însă MULT mai puțin spațiu datorită faptului că au integrate în monitor toate componentele hardware! Pe mine m-au cucerit definitiv la partea asta! Imaginați-vă cât de futuristic arată un astfel de calculator pe birourile voastre! Un ecran, o tastatură și un mouse (care vin incluse în pachet), cu un sistem de prindere fistichiu, ce ne permite să mutăm PC-ul oriunde vrem și boxe încorporate în monitor... ce îți poți dori mai mult!?

Cei care vor veni la voi în vizită vor reacționa umimitor la noua voastră "jucărie"! Vor lansa dezbateri de genul! E o tabletă!? Un calculator?! Un laptop mutant?! NU! E sistemul All in One PC de la PCMADD pentru care vă vor invidia toți!

Recunosc, pe lângă toate specificațiile tehnice pe care aceste sisteme le au (și sunt FOARTE bune), un alt motiv pentru care sigur o să îmi pun PC-urile astea în wishlist e faptul că aș putea să îmi transform biroul în bord de comandă (cam ca la o navă extraterestră).

Pe mine m-a cucerit frumusețea asta:


Pe voi care v-a câștigat?!Sursă foto 1
Sursă foto 2 și 3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu