Treceți la conținutul principal

De ce baba suferă la tinerețe și dă povețe la bătrânețe...

De când mă știu am fost bombardată cu vorba asta cu baba care suferă la tinerețe... (desigur, de persoane care ajunse la vârsta X, dădeau povețe de... tinerețe)!

Și o mare parte din viața mea am luat vorba de bună și consideram că frumusețea e MUSAI să vină la pachet cu câte un AU, văleu și văleleau. Până când, intrată pe băncile facultății brusc mintea mea a suferit un moment de iluminare!


Momentul ăla de iluminare avea legătură cu epilatul. Experiența asta trebuie să fie plăcută, relaxantă, nedureroasă și mai presus de toate să te facă să ieși pe ușă cu gura până la urechi.

Atunci am renunțat la epilator și am devenit fanul numărul 1 al cerii depilatoare!

De ce ceară de epilat? Ei bine, pentru că este o variană mai bună a epilatorului și reduce numărul de fire de păr crescute sub piele (care la epilarea cu epilatorul electric e în floare). Ca să nu mai spun că timp de 4 săptămâni după epilare nu o să aveți probleme cu creșterea firelor rebele.

Eu mi-am achiziționat un aparat de epilat cu ceară și îl folosesc cu mare drag, eficientizând atât timpul de epilare, cât și durata încălzirii tubului cu ceară, ceea ce înseamnă că misiunea mărarul are un succes garantat, într-un timp minim.


Fie că vorbim de epilatul brațelor, al picioarelor, inghinal sau facial (mustăcioara bat-o vina...) ceara face minuni!

Desigur, nu strică să aveți în casă și ceară și epilator, dar dacă ar fi să recomand doar un produs ar fi doar ceara. Și asta pentru că de aproximativ 6 ani utilizez cu precădere ceară epilatoare, cu rezultate minunate. Părul s-a rărit foarte mult, este mult mai fin, iar timpul de creștere (spre deosebire de epilator-desigur, în cazul meu) este mai bun.

Așa că, vorba aia cu babele care suferă la frumusețe, vremurile astea nu prea se mai aplică. Totuși cert e că toate dau povețe la bătrânețe.

Eu zic să le ascultăm, să învățăm (unde avem ce învăța) și să alegem să fim FRUMOASE, cu o piele fină, catifelată ca de bebeluș, fără văleu și vălelei.

HAPPY WAXING femei frumoase!Sursă foto 1
Sursă foto 2

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Balea Hair Volume Powder

Abia m-am urnit să scriu postarea asta, atât de cald îmi e... Abia îmi mai funcționează mecanismele ce îmi pun creierașul în mișcare și deja încep să mă gândesc la răcoarea plăcută a toamnei... sau în cel mai bun caz a mării! De muncă, de nuntă, de dans... de pregătiri, vă spun sincer că nu mai am chef de nimic. Eu de fel nu suport prea bine căldura, dar acum am atins un grad RIDICAT de frustrare și nici nu dorm bine din cauză că îmi iese limba de trei coți. Se poate divorța de caniculă!? Că pe mine nu mă mai ajută nimic... Voi sunteți bine, cum rezistați?! Și acum că am dat drumul întregului năduf aici, să vă povestesc de pudra peste care am dat în weekend prin DM. E și ea în ton cu vara, căldura și toată nebunia exotică. Colorată, veselă, cu miros de cocos și alte nebunii, cu papagali fericiți și căpăcel pastelat! Aaaa și să nu uităm, este ediție limitată. Altfel nici nu o luam, nu?! Tubulețul conține 10 g produs, prețul este de aproximativ 12 lei, ceea ce este super afa

Balea Bodyspray Glow

Mereu mi-au plăcut pozele de pe Instagram sau Pinterest, cu tipe bine lucrate, cor pe zeiță, par de Cosânzeană, alură de divă și o piele divină, aproape ca aurul lichid... Dacă în ce privește divele și Cosânzenele mi-am cam luat gândul și am ajuns la simpla concluzie că sunt și voi rămâne o femeie normală, am găsit soluția pentru pielea ca de aur! Doar că elegant, frumos, discret și stilat. Vă spun și vouă "marele secret": spray-ul de corp de la Balea, Glow Bodyspray, cu particule sclipitoare și praf de perlă. Produsul îl găsiți în DM, la un preț de aproximativ 12-15 lei (nu mai știu exact), ca și cantitate vă puteți bucura de 150 ml de elixir strălucitor, într-un recipient simplu, cu pulverizator. Partea și mai bună la acest spray este faptul că poate ține loc și de parfum, având o aromă discretă de fructe și flori de vară, ceea ce îl face extrem de plăcut. Nu doar că veți străluci discret (foarte discret chiar, dacă sunteți în căutarea unui produs ca

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î