miercuri, 27 aprilie 2016

De ce baba suferă la tinerețe și dă povețe la bătrânețe...

De când mă știu am fost bombardată cu vorba asta cu baba care suferă la tinerețe... (desigur, de persoane care ajunse la vârsta X, dădeau povețe de... tinerețe)!

Și o mare parte din viața mea am luat vorba de bună și consideram că frumusețea e MUSAI să vină la pachet cu câte un AU, văleu și văleleau. Până când, intrată pe băncile facultății brusc mintea mea a suferit un moment de iluminare!


Momentul ăla de iluminare avea legătură cu epilatul. Experiența asta trebuie să fie plăcută, relaxantă, nedureroasă și mai presus de toate să te facă să ieși pe ușă cu gura până la urechi.

Atunci am renunțat la epilator și am devenit fanul numărul 1 al cerii depilatoare!

De ce ceară de epilat? Ei bine, pentru că este o variană mai bună a epilatorului și reduce numărul de fire de păr crescute sub piele (care la epilarea cu epilatorul electric e în floare). Ca să nu mai spun că timp de 4 săptămâni după epilare nu o să aveți probleme cu creșterea firelor rebele.

Eu mi-am achiziționat un aparat de epilat cu ceară și îl folosesc cu mare drag, eficientizând atât timpul de epilare, cât și durata încălzirii tubului cu ceară, ceea ce înseamnă că misiunea mărarul are un succes garantat, într-un timp minim.


Fie că vorbim de epilatul brațelor, al picioarelor, inghinal sau facial (mustăcioara bat-o vina...) ceara face minuni!

Desigur, nu strică să aveți în casă și ceară și epilator, dar dacă ar fi să recomand doar un produs ar fi doar ceara. Și asta pentru că de aproximativ 6 ani utilizez cu precădere ceară epilatoare, cu rezultate minunate. Părul s-a rărit foarte mult, este mult mai fin, iar timpul de creștere (spre deosebire de epilator-desigur, în cazul meu) este mai bun.

Așa că, vorba aia cu babele care suferă la frumusețe, vremurile astea nu prea se mai aplică. Totuși cert e că toate dau povețe la bătrânețe.

Eu zic să le ascultăm, să învățăm (unde avem ce învăța) și să alegem să fim FRUMOASE, cu o piele fină, catifelată ca de bebeluș, fără văleu și vălelei.

HAPPY WAXING femei frumoase!Sursă foto 1
Sursă foto 2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu