joi, 21 aprilie 2016

Cum îți dai seama că a venit momentul să renunți la medicul care te tratează


Primăvara trecută am aflat că am niște probleme de sănătate, ce necesită supraveghere medicală periodică și alte artificii d-astea medicale. Vizite periodice la medic, tratamente, analize, etc., etc., (floricele d-astea care nu prea îmi fac plăcere, dar care, vreau nu vreau, sunt necesare).

Am luat tratamentul recomandat, am revenit la consult, cu rezultate bune pe jumătate... Medicul curant mi-a recomandat un alt tratament, alt roman de analize (banii, chestii, trestii, sânge la fiolă... ), experiențe nașpa prin spitalele românești (de care NU vreau să îmi mai amintesc) și iar vizita periodică la medic.

De data asta, rezultat nul... Am renunțat la tratament (nu îmi făcea bine..., da să mă vindece) și uite așa, încet-încet, se face un an de când am aflat că nu sunt cel mai sănătos om după planetă (cum aș fi crezut) și am făcut mai multe drumuri la medic (același) într-un an decât într-o viață.


Săptămâna trecută trebuia să merg iar la controlul periodic. Mi-am făcut programare, m-am prezentat frumos la cabinet și... aici intervine treaba asta din titlu! Cum mi-am dat eu seama că a venit momentul să renunț la medicul care mă trateză...

Domnul în cauză era mai ceva ca picat din plop. Nu știa ce tratamente îmi dăduse, pentru ce problemă venisem, istoricul evoluției... NIMIC! El în plop și plopul în AER!

Puteam să îi spun orice că omu ar fi crezut orice... Își reluase placa pe care o tot rotea de un an și altceva.... adios! Blank! Nada! Nothing! Rien! NIMIC!

Două minciuni, o figură concentrată, atitudine de eu sunt profesionistul profesioniștilor (NOT) și la final decartare de 300 roni, fără bon, fără chitanță și aș adăuga eu fără urmă de speranță!

Și așa am realizat că e cazul să punem capăt relației noastre și să îmi caut un alt medic, unul care chiar să fie profesionit, nu doar să pară!


Recomandările mele!

Dacă dați peste un medic care nu știe istoricul bolii voastre și este medicul vostru curant, renunțați la serviciile lui!

Dacă medicul vostru nu își amintește de voi, deși vă duceți regulat la el la control, renunțați la serviciile lui!

Dacă medicul vostru pare mai interesat de recompensa financiară decât de propria voastră persoană, renunțați IMEDIAT la el!

Dacă medicul vostru pare depășit de situație, vă repetă mereu aceleași lucruri, iar voi stagnați, renunțați la el!

Acum sunt în căutarea unui alt medic, de data asta sper să  am rezultate mai bune...Sursă foto 1
Sursă foto 2
Sursă foto 3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu