luni, 18 aprilie 2016

Concurs de Creație Moving Art- Pasărea Măiastră pe locomotive C.F.R.

Oameni talentați de pretudindeni, am o SUPER veste pentru voi!  C.F.R. Călători și Policolor lansează provocarea lui 2016! Iar eu te provoc să îți pui imaginația (și talentul) la treabă! Te bagi?
Tu cum ai picta o locomotivă?! Da, da, ai auzit bine, o locomotivă adevărată, de peste 18 m lungime și cam 3 înălțime, în mare nevoie de cineva să o transforme într-o adevărată operă de artă!


Înscrierile în concurs se fac până la 25.04.2016, iar propunerile de crație trebuiesc trimise până la data de 4 mai 2016. Grăbiți-vă, căci Paștele pică pe 1 mai și o să fie destul de complicat dacă lăsați proiectul pe ultima sută de metrii (vacanțele astea prelungite, pot îngreuna mersul anumitor instituții...) așa că puneți repede imaginația la treabă.

Pentru mai multe detalii priving organizarea concursului, precum și modalitatea de înscriere, vă invit să citiți regulamentul oficial de aici.

Tema concursului este Pasărea Măiastră, întâlnită atât în basmele populare românești, creațiile lui Brâncuși, cât și în portul popular.


Organizatorii concursului vă îndeamnă să pictați locomotiva în așa fel în cât să emane aceleași calități ca ale Păsării Măiestre: "să întinerească, sa încânte, să dea avânt celei mai vesele garnituri de tren care va circula în România." În realizarea desenului, trebuie să țineți cont de două aspecte cât se poate de importante:

- locomotiva pictată va fi destinată Trenului Tineretului, a cărui rută este spre mare

- locomotivele nu au un singur capăt, ci două posturi de comandă(!!!!!!!!), ambele putând tracta vagoanele, așadar în realizarea desenului este esențial să nu scăpați din vedere acest aspect!

Pentru puțină inspirație, vă las mai jos locomotiva pictată anul trecut:


Nu că este o frumusețe??!?!!

Artiști, oameni talentați din România, vă provoc să vă înscrieți la concurs! Sunt sigură că aveți idei minunate.


Sursă foto 1
Sursă foto 2
Sursă foto 3
Sursă foto 4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu