duminică, 17 aprilie 2016

Canon- sau cum să răscolești amintiri din tocurile de hârtie

În vara când am luat examenul de capacitate (adică acum 1000 de ani...), unchiul meu ubber amator de tehnologie s-a gândit să mă răsplătească pentru cât de tocilară fusesem cu o imprimantă!

Așa că undeva pe la jumătatea verii ne-am trezit cu el la ușă și cu o cutie urișă (pe care o ținea în brațe mai ceva ca pe un bebeluș) în care stătea ea, IMPRIMANTA!

Vă spun sincer, nu am fost încântată, ba chiar m-am supărat că îmi face așa cadou... Eu visam vacanțe la mare, excursii la munte, mă luase un dor de ducă nebun de tot. Cer e că nu m-am arătat fascinată de cadoul primit. Desigur, unchiu' era atât de încântat (cât și pentru mine) că nu a băgat de seamă că nu prea îmi pasă de cadou.

Țin minte că în ziua aia a stat până seara la noi, meșterind la imprimantă, ridicând-o în slăvi. Știu asta pentru că seara când m-am întors din oraș el era încă la noi și scotea imagini pe bandă rulantă. A fost nevoie să îl momim ca să plece la el acasă.

După experiența asta ne-a sunat zilnic vreo două săptămâni să ne întrebe cum merge imprimanta și dacă o folosim. Îi spuneam că da, însă în realitate stătea neatinsă (o folosea pisica drept canapea- devenise chiar posesivă în ceea ce privește locul de odihnă).


Și imprimanta mea a zăcut așa până prin prima lună de liceu, când am descoperit noi că putem imprima cărți în engleză, cărți care la noi încă nu apăruseră. Și așa a început în toată clasa epidemia de imprimare... si citire! Știu că puneam pagini imprimate în caietele studențești și ne făceam că învățăm la istorie sau română (și așa părinții ne vedeu silitorii silitorilor). Totu a mers bine până la primele note de 3 și 4 și PRIMA ședință cu părinții... de unde mama a venit mov-verde-albăstruie, tunând și fulgerând.

Ala a fost momentul în care imprimanta și-a mutat domiciliu în dulapul maică-mii și era scoasă de acolo doar pentru imprimat proiecte pentru liceu.

Dar asta tot nu ne-a oprit să citim toate bombele alea de cărți găsite pe net... Stând să mă gândesc, în clasa a-IX-a au fost vremuri tulburi, cu note dezastruase, dar mai că aș spune că a fost cea mai frumoasă perioadă din timpul liceului.

Voi ce poveste aveți cu prima voastră imprimantă sau primul document imprimat? Mai știți care a fost prima voastră imprimantă? Aveți acasă una care să vă servească 24 din 24 (sau care să fie strict canapea pentru pisică)?

Dacă sunteți in dubii dacă să vă luați sau nu o imrpimantă, ei bine, atunci TREBUIE să aflați de campania celor de la Canon!


Campania “Canon Cashback plus 3 ani garanție” este valabilă în perioada 01.03.2016 – 30.06.2016 și  pune la dispoziție o serie de produse pentru care cumpărătorii vor primi înapoi o sumă de bani, plus o garanție extinsă cu o durată de 3 ani. Lista produselor aflate în promoție poate fi consultată accesând următorul link: http://www.canon.ro/officewarrantypromotion/

Mecanismul campaniei este următorul: 

- după achiziționarea unui produs Canon aflat în promoție, participantul trebuie să acceseze link-ul http://www.canon.ro/officewarrantypromotion/, să se înregistreze online prin intermediul formularului de pe site și să completeze numărul de serie al produsului, să scaneze și să încarce o copie a facturii sau a bonului fiscal - pe acestea să fie mențioante clar denumirile produselor achiziționate, și o fotografie a codului de produs și a codului EAN, aflate pe cutia produsului, în formularul de solicitare on-line. 

În urma înregistrării, participantul va primi un mail de confirmare. În cazul în care acest mail nu este primit, înregistrarea nu este validă.

Cu siguranță cu așa super oferte de la Canon nu puteți să vă duceți fuga-fuguța la magazin și să vă achiziționați cea mai chic imprimantă!

După vă aștept să îmi povestiți ce ați imprimat prima dată!

Eu recunosc că și acum (după 1000 de ani) încă îmi mai pierd timpul imprimând cărți și citindu-le pe sub mână!

Voi să nu faceți ca mine! Imprimați inteligent :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu