Treceți la conținutul principal

Breaking News: Pușculițele grav afectate de criza financiară, supuse unei intervenții miraculoase!

Up-date: Articol câștigător


Întrerupem mersul firesc al postărilor bloggosferice pentru o știre de ultimă oră!!! Pentru acele pușculițe afectate de criza financiară, s-a găsit o soluție mi-ra-cu-loa-să!AVBS Credit  oferă acel boost de care aveți nevoie pentru a vă pune pe picioare rapid, eficient și sigur.

Indiferent că sunteți în căutarea unui credit rapid, a unui credit prima casă, a unui credit ipotecar sau a unui credit de nevoie personale, consultanții AVBS stau la dispoziția voastră oricând, dar cel mai important, gratuit, mulându-se pe specificul fiecărei pușculițe.

Dacă și tu, ca și mine, ai nevoie de un impuls financiar pentru a îți îndeplini un vis, sau poate îți dorești să îți întemeiezi o familie, să pleci într-o călătorie șamanică sau vrei să îți deschizi o afacere, atunci ai nevoie de AVBS Credit!

Deși am fi tentați să privim creditul strict din punct de vedere financiar, de fapt un credit este mai mult de atât. Este un impuls, un ajutor, baza visului tău! Desigur, acordarea unui credit nu este un lucru simplu, fiind nevoie de timp și analize atente înainte de a porni la resuscitarea pușculițelor zdruncinate.Creditul, "armă" cu două tăișuri, de o parte cuprinde latura financiară, iar de cealaltă parte, latura morală. Iar una fără cealaltă în loc să ducă la resuscitare, vor duce spre colaps. Sinceritatea, onestitatea, transparența datelor prezentate precum și sinceritatea față de noi înșine și cât și cum putem duce, asta înseamnă un credit de  succes!


Și pentru că nu trebuie să uităm faptul că secolul XXI este secolul informației, tehnologiei și al on-line-ului, trebuie să avem în vedere că un credit online este la fel de important ca unul de tip offline. Ca blogger, aș putea afirma faptul că pentru mine un credit online solid, autentic, care să exprime convingerile și atitudinile mele socio-morale este mai important și definitor decât cel financiar. De fapt, o bună bază financiară pleacă de la o bază morală de nezdruncinat, autentică, cu convinegri bine delimitate. Dacă ceilalți au încredere în tine, te cunosc, știu că ești o persoană de cuvânt, sinceră, care promovează ceea ce este corect, automat vei crește și din punct de vedere financiar. Munca susținută, precum și participarea le diferite campanii, online și offline, îți oferă bazele unei creditări satisfăcătoare.

Pe blogg-ul meu aș vrea să pot implementa campanii de susținere a copiilor aflați în dificultate, abuzați, neglijați, etc., mai ales că am specializarea necesară în domeniu. De asemenea, susținerea unor ateliere de dezvoltare personală prin artă și creație, campanii de informare socio-economice, ar fi potrivite mie și blogului meu. Însă, cea mai importantă campanie pe care aș vrea să o implementez ar fi desfășurarea unor cursuri de parenting, la care să participe atât părinții, cât și copiii. Ar fi una dintre cele mai mari realizări, căci în zilele de azi părinții își petrec din ce în ce mai puțin timp alături de copii lor, uită cum să se joace, cum să interacționeze, nu se cunosc unii pe alții, nu mai au răbdare... Aceaste ateliere sunt un proiect mai vechi de al meu și ar fi o mare realizare dacă prin intermediul blogg-ului aș reuși să fac câteva familii mai fericite, mai unite, care să se cunoască mai bine și să răzbată cu succes prin viață.


Pânp atunci însă, știrile de astăzi se încheie cu mențiunea că, înainte de a resuscita orice pușculiță, înainte de a apela la orice soluție miraculosă, este esențial ca valorile morale să fie bine definite și clarificate. Consider că da, creditarea financiară, banii sunt importanți, dar nu reprezintă totul. Banii, fără moralitate, sunt ca o casă fără acoperiș. Din punctul meu de vedere diferența crucială dintre creditul moral și cel financiar este că pe cel din urmă azi îl ai, mâine nu îl mai ai, pe când creditul moral rămâne și te definește ca om. Amândouă, imbinate frumos, cu puțin imbold de la ABVS, duc la...

Acest articol a fost scris pentru a participa la campania organizată de Super Blog Spring 2016, susținuți de Comunicate de presaTVR 2toateBlogurile.ro, etc.

Comentarii

 1. Duc la succes, dezvoltare și astfel poți deveni puterea exemplului pentru România! Ai un vis ambițios, dar merită cu prisosință să-l îndeplinești!
  Felicitări pentru articol, ai avut o idee creativă pe care ai devoltat-o foarte frumos!
  Mulțumim și mult succes!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc frumos pentru comentariu, de fiecare data cand primesc un feedback la ceea ce fac, ma bucur foarte mult!

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Balea Hair Volume Powder

Abia m-am urnit să scriu postarea asta, atât de cald îmi e... Abia îmi mai funcționează mecanismele ce îmi pun creierașul în mișcare și deja încep să mă gândesc la răcoarea plăcută a toamnei... sau în cel mai bun caz a mării! De muncă, de nuntă, de dans... de pregătiri, vă spun sincer că nu mai am chef de nimic. Eu de fel nu suport prea bine căldura, dar acum am atins un grad RIDICAT de frustrare și nici nu dorm bine din cauză că îmi iese limba de trei coți. Se poate divorța de caniculă!? Că pe mine nu mă mai ajută nimic... Voi sunteți bine, cum rezistați?! Și acum că am dat drumul întregului năduf aici, să vă povestesc de pudra peste care am dat în weekend prin DM. E și ea în ton cu vara, căldura și toată nebunia exotică. Colorată, veselă, cu miros de cocos și alte nebunii, cu papagali fericiți și căpăcel pastelat! Aaaa și să nu uităm, este ediție limitată. Altfel nici nu o luam, nu?! Tubulețul conține 10 g produs, prețul este de aproximativ 12 lei, ceea ce este super afa

Balea Bodyspray Glow

Mereu mi-au plăcut pozele de pe Instagram sau Pinterest, cu tipe bine lucrate, cor pe zeiță, par de Cosânzeană, alură de divă și o piele divină, aproape ca aurul lichid... Dacă în ce privește divele și Cosânzenele mi-am cam luat gândul și am ajuns la simpla concluzie că sunt și voi rămâne o femeie normală, am găsit soluția pentru pielea ca de aur! Doar că elegant, frumos, discret și stilat. Vă spun și vouă "marele secret": spray-ul de corp de la Balea, Glow Bodyspray, cu particule sclipitoare și praf de perlă. Produsul îl găsiți în DM, la un preț de aproximativ 12-15 lei (nu mai știu exact), ca și cantitate vă puteți bucura de 150 ml de elixir strălucitor, într-un recipient simplu, cu pulverizator. Partea și mai bună la acest spray este faptul că poate ține loc și de parfum, având o aromă discretă de fructe și flori de vară, ceea ce îl face extrem de plăcut. Nu doar că veți străluci discret (foarte discret chiar, dacă sunteți în căutarea unui produs ca

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î