joi, 21 aprilie 2016

Blogathon 2016! Work it till you win it!


BlogAwards dă startul competiției Blogathon 2016! Vă provoc să vă înscrieți și să intrați în maratonul creativității, al cuvintelor atent articulate și a dorinței de autodepășire!

Motto-ul campaniei,  “Campionii Blogosferei sunt rasplatiti in Blogathonul BlogAwards” nu are cum să nu capteze atenția! Apoi, cine poate rezista unei provocări atât de bine formulată!?

Cu toate acestea, trebuie să recunosc că până să îmi fac curaj să mă înscriu și eu în competiție mi-a luat ceva timp... Am descoperit cu câteva zile platforma BlogAwards, însă abia azi mi-am luat inima în dinți și am zis LET'S DO IT! 

Unul dintre principalele motive pentru care mi-am zis că trebuie să mă înscriu și să particip la Blogathon este faptul că vreau să îmi testez abilitățile, să ies din zona mea de confort și să încerc cât mai multe experiențe (anul acesta a fost un an al schimbărilor de tot soiul) și să lupt să mă autodepășesc.

Și Blogathon pare a fi o idee numa bună de a face toate astea.

Să îmi țineți pumnii pe parcursul acestei (sper eu) frumoase aventuri și dacă vreți și voi să vă testați puterile, aruncați un ochi pe BlogAwards! Considerați-vă provocați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu