sâmbătă, 26 martie 2016

De ce nu vă recomand să mergeți la Salus Terapia București

În ultima vreme probabil că ați observat că am lipsit din "lumea" virtuală. Vă spuneam cu ceva timp în urmă că au avut loc ceva schimbări în viața mea... ei bine, încă nu a venit vremea pentru întreaga poveste. Despre toate acestea, în altă postare.

Ce ați observat probabil deja încă din titlul postării este faptul că m-am mutat în alt oraș. Nu este cea mai comodă experiență, mai ales că trebuie să te confrunți cu tot soiul de situații noi, cu întreaga corvoadă (sau cel puțin pentru mine așa e) a mutatului, a exploratului, a localizării tuturor acelor mici "chestii" care te fac să te simți bine și de care ai nevoie și lista ar putea continua...

Și pentru că ar fi absurd să mă întorc acasă pentru ceva atât de simplu cum ar fi un tuns, o cafea bună sau o ședință de epilat, pasul firesc a fost să caut un loc unde să pot să fac toatea acestea, la standardele dinainte.

Și aici apare una dintre cele mai  mari nemulțumiri ale mele, care dacă nu ar fi avut la bază un principiu foarte important pentru mine, nu ar fi ajuns în spațiul meu on-line. La sugestia cuiva, am ales drept salon de cosmetică, pentru o operațiune zic eu simplă, salonul Salus Terapia. Înainte de a îmi face o programare, desigur, am dorit să mă informez chiar de la sursă dacă ceara utilizată de ei este de unică folosință, după cum puteți vedea și voi în imaginea de mai jos:


Vă dați seama că mi-am făcut programare, că m-am prezentat veselă și zâmbitoare ca o garofiță la locul cu pricina, ca să am parte de surprize-surprize! Minunata lor ceară, nu era de unică folosință, după cum se poate observa că au declarat mai sus.

Desigur că acea dată a fost prima și ultima în care am pus piciorul în magnificul lor salon. Cât despre faptul că unii aleg să mintă cu nerușinare, ei bine acesta este și motivul pentru care am decis să scriu acest post. Dacă este ceva ce urăsc cu desăvârșire pe lumea asta, ei bine acest ceva este minciuna!

Așa că dacă și voi ca și mine căutați servicii de calitate și oameni cu coloană vertebrală, salonul acesta nu este pentru voi.

4 comentarii:

 1. Eu nu recomand nici pt procedurile de slabit/ modelare. Desi aparatura este buna, daca nu e manipulata cu atentie risti sa obtii denivelari. Persoana respectiva mi-a creat o depresiune la un sold. Nici dupa 1 an nu mi-am revenit. Adio simetrie!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ma bucur ca ai impartasit experienta ta cu noi. Si mie mi-au lasat un gust amar, fapt pentru care am si simtit sa scriu postarea asta.

   In mod normal nu imi place sa scriu lucruri negative, dar cand sunt insultata pe fata nu ma mai pot abtine.

   Ștergere
 2. Bună,
  Am intrat pe site-ul lor... www.salusterapia.ro fără să vreau și după ce am citit câteva articole interesante, am zis să-mi fac o programare, deși nu sunt adepta mersului la saloane de masaje. Am zis să fac o încercare.


  Nu pot să fac comparație cu alt salon, dar având în vedere prețurile pe care le au, consider că a meritat banii dați. Mi-am ales o ședință de tunel și pot să spun că rezultatele au fost clar vizibile. Tipa de la salon m-a măsurat în talie și am văzut clar schimbarea după ce m-a măsurat din nou când am terminat.
  Ca orice salon, are avantaje și dezavantaje. Singurul dezavantaj pe care l-am văzut, a fost locația, care e lângă Piața Romană. Eu stau tocmai în Dristor, de asta am și renunțat.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu am incercat partea de cosmetica, pentru masaj and Co am un loc al meu unde prefer sa merg.

   Pentru cosmetica era urgenta si am zis sa incerc aici, tot asa pentru ca mi-a placut ce am vazut pe site.

   Nu pot sa zic ca nu mi-a placut locatia, ori salonul, insa tin foarte mult ca ceara sa fie de unica folosinta (mai ales pentru epilarea inghinala).

   Si m-a deranjat faptul ca atunci cand i-am intrebat au spus ca au ceara de unica folosinta, iar la fata locului era altceva.

   Iar pretul platit a fost pentru epilare cu ceara de unica folosinta. Aici a fost buba.

   Ștergere