marți, 8 decembrie 2015

Mitzi și bradul de Crăciun II

Aceasta este o povestioară scrisă de mine, inspirată de cea mai drăgălașă și obraznică pisică! Drepturile de autor îmi aparțin și nu accept copierea sau reproducerea acestui text. 

Pentru Mitzi și bradul de Crăciun I, dați click aici.
Mitzi și bradul de Crăciun

Pe ușă intră o creatură imensă, verde, puternic mirositoare, îmbrăcată toată cu niște ace mici și ascuțite! Și creatura asta i-a prins pe părinții fetiței! Mă înfoi toată, îmi dau urechile pe spate, mă arcuiesc, mârâi, scuip, îl avertizez să le dea drumul! Dar creatura cea verde nu ascultă, ba chiar înaintează spre sufragerie, sigur vrea să îi prindă și pe ceilalți. Trebuie să fac ceva până nu e prea târtziu, așa că mă încordez, mă pregătesc, SAR și o atac cu toată puterea mea!
Brusc, hohote de râs invadează casa, spre surprinderea mea... Prietenii mei bipezi râd din toți rărunchii, de parcă ar avea în față o comedie, nu un monstru!
Chiar și victimele Creaturii sunt bine-dispuse. Mă uit la toți cu ochi mari, rotunzi, întrebători, nu mai înțeleg nimic..., iar pe ușa lăsată deschisă intră în zbor câțiva fulgi de albi și suflarea rece a iernii care îmi îngheață codița...


Fetița mă ia în brațe și mă scarpină după urechi, iar ceilalți așează Creatura într-un colț al camerei. Încerc să mă calmez, când îmi dau seama că prietena mea se îndreaptă cu mine, spre Creatură! Mă zbat, nu vreau să ajung la ea, însă până la urmă nu am scăpare, sunt la câțiva centimetrii de acele țepoase. Fetița o atinge și nu pățește nimic, ba chiar chicotește vesel, așa că, încet, întind boticul, adulmec bine aerul, apoi, cu ceva curaj întind lăbuța să o ating.

O examinez din ce în ce mai atent, o miros bine-bine, să nu îmi scape nimic, apoi realizez ceva! E UN COPAC! Unul ciudat mirositor și cu mulți țepi, dar e un copac până la urmă! Unul în care te poți cățăra și în care te poți ascunde și în care îți poți ascuți gheruțele și și și.... ooo bipezii ăștia drăguți mi-au adus un copac în care să mă cațăr și să îmi ascut gheruțele când mă plictisesc! Și e doar al meu....
- Va urma-

Sursă imagine: aici 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu