joi, 10 decembrie 2015

#3 Christmas gift wrapping ideas

Dragi petrecărețe, fete puse pe distracție și iubitoare de petreceri, ideea de ambalaj de astăzi vă este dedicată!

Party girls gift wrapping ideas for Christmas

Așa că dacă aveți o prietenă, o soră, o iubită (și lista poate continua) mare amatoare de petreceri, un cadou ambalat așa nu are cum să nu îi placă!Aveți nevoie de:

- o cutie cilindrică din tablă
- confeti (eu le-am făcut cu un perforator)
- lipici
- coală albă de hârtie pentru împachetată și o alta din carton colorat
- paiete sau o fundițăCutia se învelește în coală și se securizează cu bandă tip scotch. Se "unge" întreaga cutie cu lipici și se dă prin confeti până este acoperită în totalitate. Se lasă câteva minute să se usuce (în funcție de tipul de lipici utilizat) apoi se taie din cartonul colorat doua cercuri ce se lipesc la baza cilindrului și în partea de sus, unde în mod normal ar fi capacul. Se lasă să se usuce, apoi se ornează după preferințe, cu paiete sau cu o fundiță cu un con de brad, pentru un aer mai festiv!

Spor la împachetat cadouri dragilor! :)


Eng. 

We have another cute idea for you! For all party girls out there, this is the perfect way to receive (or to give) a Christmas gift.

You will need:
 
 - 1 cylindrical tin box
- white paper to wrap the box
- colored cardboard
- glue
- confetti 
- a bow 

So, you will wrap the box in white paper and secure it with some scotch tape. Then you will spred glue all over the box and roll it in the confetti. Let it dry (it depends on the type of glue that you use) and then cut 2 cardboard circles and glue on the base and top of the gift. Put a nice bow with a little cone for a festive look and that's all!


I hope you will find this useful.


Kisses!


For #1 Gift wrapping ideas, click here
For #2 Gift wrapping ideas, click here

7 comentarii: