duminică, 8 noiembrie 2015

Review ruj S-he Stylezone

În postarea de astăzi o să vorbim despre rujurile din gata S-he Stylezone, pe care le puteţi găsi în magazinele DM (Drogerie Markt).

Nu este prima dată când achiziţionez produse din această gamă, însă este prima oară când cumpăr un ruj de la ei. Aveam nevoie urgentă de un ruj în culori maronii-arămii, pentru unul din machiajele mele, lucru de care mi-am dat seama seara destul de târziu, iar singurul magazin din apropiere şi deschis la ora aia era DM.

Cum la alte mărci nu am găsit ce mă interesa, m-am decis asupra rujului S-he, recunosc, cu inima strânsă, căci celelalte produse a lor nu prea mă mulţumesc...

Rujul ales se numeşte Aqua Shine, în nuanţa 060 şi se prezintă cam aşa:

S-he Stylezone nude lipstick review.
Ce îmi place la el:

- ambalajul simplu, elegant, chic
- raportul calitate-preţ (m-a ajuns până în 15 lei)
- nu usucă buzele
- uşor de aplicat
- rezistă destul de mult pe buze (dacă bei o cafea, rămâne pe buze)

Ce nu îmi place la el:

- deşi la prima vedere pare destul de închis, aplicat pe buze, are o pigmentaţie redusă şi este nevoie de mai multe aplicări pentru a obţine culoarea dorită

S-he Stylezone nude lipstick review.Concluzie:

Este un ruj accesibil, clar nu profesionist, rezistent, cu un design atractiv, miros plăcut, pe care cu siguranţă l-aş mai cumpăra (chiar şi în alte culori). Singurul inconvenient este faptul că necesită mai multe aplicări pentru a obţine culoarea dorită (şi cred că acest lucru este valabil şi pentru celelalte culori).
Îl recomand doar dacă nu căutaţi produse profi. Este un ruj de ţinut în geantă, când mergeţi la muncă, la film, la şcoală, în vacanţă şi nu vă pare prea rău dacă îl uitaţi pe undeva.

Pentru un machiaj de zi cu zi, fără prea mari pretenţii, este excelent.

Voi aţi încercat până acum rujurile de la S-he? Ce părere aveţi despre ele?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu