miercuri, 7 octombrie 2015

Review Flormar Long Wearing Lipstick

Sunt o mare iubitoare de rujuri, toţi cei care mă cunosc s-au lămurit deja cu pasiunea asta a mea faţă de rujuri!

Dacă până acum eram cucerită de noanţele de roşu, sub toate formele lui, în toamna asta am descoperit o altă culoare pe care o ador! Eu una îi zic prună putrezită şi sunt total îndrăgostită de ea!

Am căutat prin destule magazine de  cosmetice o prună putrezită care să îmi placă cu adevărat, iar în cele din urmă m-am oprit la rujurile celor de la Flormar, din gama Long Wearing.


Mai am produse de la Flormar, de care sunt mulţumită, fapt ce a cântărit destul de mult în decizia de a achiziţiona un ruj de la ei.

Ce îmi place la el, este faptul că rezistă încredibil de bine pe buze, chiar dacă mănânci sau bei (nu i se spune de pomană Long Wearing). Un alt plus este faptul că lasă buzele hidratate, nu le usucă şi nici nu se întinde dacă este purtat timp îndelungat. Este uşor de aplicat, are un miros plăcut şi preţul este unul accesibil.

Şi dacă ar fi să mă gândesc la ceva ce nu îmi place la el, ei binu nu am nimic negativ de spus...

Mai multe informaţii, precum şi toată gama de culori disponibile puteţi găsi aici.

Rujul meu prună putredă are următorul cod:


Dacă sunteţi genul de persoană căreia îi place să fie mai îndrăzneaţă, dar discretă în acelaşi timp, vă recomand acest ruj!

Mie unu mi se pare potrivit anotimpului, îndrăzneţ, dar discret, oferă un look feminin, dar o feminitate plină de încredere în sine, forţă şi putere! Iar raportul calitate-preţ mi se pare incredibil!

P.S. NU uitaţi să zâmbiţi! Iniderent de culoarea rujului pe care îl purtaţi (sau nu), accesorizat cu un zâmbet adevărat, vă va face SUPERBE!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu