sâmbătă, 14 martie 2015

Review Mascara The Miaoww Look (Miss Sporty)

O iubitoare de pisici (așa ca mine) nu ar avea cum să reziste în fața rimelului ăsta! Urechiușe dragălașe și pufoase, urme de lăbuțe jucăușe, ochi maaaaaaaari, verzi, iscoditori și atât de pătrunzători! Dacă nu puteți rezista farmecului nativ al mustăcioaselor, cu siguranță nu puteți rezista nici acestui rimel, care promite ochi de pisicuță!


Ca să nu mai vorbim de aspectul jucăuș al recipientului! Ochi hiptonitici, care să capteze atenția și să te facă să îți dorești ca propriați privire să devină la fel de pătrunzătoare, cuceritoare.... hipnotică!

Vă spun sincer că de luni de când l-am văzut în catalogul de la DM, m-am tot învârtit pe lângă magazin cu incertitudinea dacă să achiziționez sau nu produsul! Pentru că, și mai sincer vorbind, nu sunt o mare utilizatoare de rimel, iar ce m-a atrat cel mai mult la el e pisicoșenia de care dă dovadă!

Până la urmă însă, prețul mai mult decât rezonabil (aprox. 8.5 roni) și dorința enormă de a avea rimelul ĂSTA (plus faptul că produsele Miss Sporty nu m-au dezamăgit niciodată) m-au corupt!

Și cu mâna pe inimă vă spun că nu regret! În primul rând, pensula aplicatorului este genială:


ceea ce face ca rimelul să se aplice foarte ușor, iar genele sunt frumos alungite, fără să pară încărcate sau să se lipească între ele și să capete un aspect artificial (multe alte rimeluri conferă genelor acest aspect, fapt pentru care prefer să le abandonez de la prima utilizare).

Iubesc rimelul acesta, modul în care alungește genele și volumul natural pe care îl conferă, exact cum se stipulează și pe recipient și o să îl folosesc cu mare drag.

Un alt plus este faptul că poate fi îndepărtat foarte ușor, cu șervețele demachiante sau lapte demachiant, fără să agreseze zona fină a ochilor.

Raportul calitate-preț: SUBLIM! O achiziție de care mă simt mândră (și poate un pic mai "felinizată").

Voi ați încercat acest rimel! Folosiți produse Miss Sporty?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu