joi, 19 martie 2015

Flower Party

Flower Party, o apă de toaletă drăgălașă, marca Yves Rocher, este un parfumel, delicat, feminin, ideal pentru sezonul primăvară-vară (chiar dacă vremea de afară e atât de capricioasă și primăvara se lasă atât de așteptată!)


După cum puteți vedea recipientul este taaaaaaare drăgălaș, ușor copilăros, dar feminin în același timp. Este o sticluță jucăușă, așa cum sezonul cald se așteaptă a fi: vesel, solar, colorat! Ambalajul atrage prin simplitate, precum și prin florile de un roșu aprins, ce te duc cu gândul la câmpurile pline cu maci de la malul mării!


Este un parfum ce exprimă energie, entuziasm, vigoare, tinerețe și poftă de viață! 

Ce spun producătorii despre produs:


Un strop de nerăbdare : Portocalul și Mandarina se contopesc într-o explozie de vitalitate și optimism acidulat.
O notă de mijloc care palpită de flori și fructe : nectarul de Trandafiri, Zmeură și Litchi conferă culori vibrante și atrag atenția.
O mireasmă inconfundabilă, care rămâne întipărită în minte : pe fundal, Vanilia creează adicție, făcându-vă pur și simplu de neuitat.
Apa de toaletă FLOWERPARTY YVES ROCHER, pur și simplu irezistibilă !


Ce spun eu despre parfum, după ce l-am încercat! Este delicat, subtil, fructat-floral, deliciooooooooos și care NU are cum să nu te scoată din anonimat! Are un miros proaspăt, subtil dar atrăgător în același timp, ușor, atât de potrivit vara!
Ingredientele folosite sunt prietenoase cu natura, sau cel puțin așa afirmă compania producătoare, însă ce pot spune sincer e faptul că după ce mă parfumez cu produsele lor nu îmi vine să fug din încăpere sau să îmi țin respirația, cum fac când utilizez alte parfumuri.
Mirosul nu ține prea mult, aproximativ 4 ore, dar este plăcut, atrăgător, delicios, ce te face irezistibilă! Am fost complimentată deseori când am purtat acest parfum, pentru mirosul plăcut ce îl emana!
Ca o poiana plină cu flori de vară și zmeură dată în pârg, iar vanilia, subtilă, dar fermecătoare, atrage prin toate simțurile partea yang a societății!
Puteți găsi parfumul aici, la prețul de 105 roni.
Așa că dacă vreți să aduceți un strop de primăvară și căldură în ținutele voastre, Flower Party este un parfum ce îl recomand cu mare drag.
Cu toate acestea, dacă vă plac parfumurile ce persistă în timp, Flower Party nu este ceea ce căutați!

Voi utilizați produse Yves Rocher? 
Vă plac parfumurile lor?Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu