marți, 10 martie 2015

Eșarfă pisicoasă

Primăvara se face ușor-ușor simțită... ceea ce înseamnă că e cazul să mai renunțăm la hainele și fularele groase de iarnă și să ne înveselim și noi ținutele!

Drept pentru care, mi-am reîmprospătat colecția de eșarfe cu o foarte drăgălașă și colorată eșarfă pisicoasă!

Ce îmi place la ea cel mai mult e faptul că e inedită, colorată, cu PISICI(!!!!!) și este din mătase 100%. De ceva timp îmi doresc o eșarfă mai fistichie, care să mă scoată din monotonia și plictisul gri înfiorător al microscopicului orășel de provincie în care viețuiesc de ceva timp! Și am găsit-o! Slavă Domnului, se mai găsesc și lucruri interesante aici!

Eșarfa arată cam așa...

.... coloratăăăăăăăăăăă, haioasă, chic și adorabilă! Abia aștept să o port și să mă simt pisicoasă și alintată cu ea la gât!

Și îmi mai place și că mă duce cu gândul la picturile lui Picasso... apoi expresiile pisicilor m-au cucerit! Ca să nu mai vorbesc de păsăroiul ală simpatic! Și bulinele... în fine, e adorabilă de la un colț la altul!

Iar raportul calitate preț este zic eu ok... ținând cont că este din mătase, 45 de roni sunt ok. Deși un 35, părerea mea ar fi mers mult mai bine.

Vouă vă place? Ați purta o așa eșarfă?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu