luni, 9 martie 2015

CC Cream de la Gerovital

O dată cu sosirea primăverii, fericirea își face simțită prezența în aer! Happiness de la Gerovital, o nouă gamă de produse vesele și fericite și-au făcut și ele apariția primăvara acestea, gingașe ca niște ghiocei! Și la fel de plăcute ca parfumul și delicatețea acestora din urmă!

Crema CC de la Gerovital este prima pe care am încercat-o din această nouă gamă veselă și colorată...


... și nu știu de ce, dar mă duce cu gândul la mare, vacanță... apusuri colorate de soare! Relaxare și stare de bine!

Dintre cremele CC disponibile (caise, afine și zmeură), am ales caisele, deoarece sunt în nuanță medie, cea mai potrivită tenului meu. Pe cremă am dat undeva pe la 12 lei (luată la promoție acum o săptămână, dintr-un hipermarket).

Prețul a fost foarte OK, nu m-a usturat la buzunare, iar motivul principal pentru care am decis să o achiziționez a fost că mai folosesc deja produse marca Gerovital și am fost foarte mulțumită de ele. Cel puțin laptele demachiant de la ei este un must have pentru mine!


De folosit am folosit-o abia astăzi, pentru că fața mea cerea neaparat puțină acoperire și am fost FOARTE mulțumită de ea.
Pot să afirm că este chiar mai bună decât un fond de ten (eu utilizez fondul de ten So Matte de la Miss Sporty), ca și textură, miros și acoperire.

Am aplicat un singur strat de cremă pe față, cu degețelele, iar rezultatul a fost MI-NU-NAT! Acoperirea este medie, dar conform instrucțiunilor/recomandărilor de pe ambalaj, pentru o acoperire mai bună se poate aplica crema în două straturi.

Eu personal, prefer o acoperire medie... nu îmi place să știu că am tone de produse pe față.

Ce mi-a plăcut la această cremă:

- nu încarcă față
- rezistă în timp (o zi, de la 8 dimineața până noaptea) fără să se strângă, fără să usuce fața, fără să păteze
- nu este lipicioasă
- acoperă foarte bine micile imperfecțiuni și coșuri
- nu îngrașă sau conferă un aspect gras pielii
- se curăță foarte ușor
- lasă pielea catifelată

Cu siguranță o să o folosesc în continuare și cu siguranță o să o mai cumpăr! Este o cremă cu un miros plăcut, subtil, care se întinde ușor, rezistă mult timp, iar raportul calitate-preț este excepțional. Ca să nu mai vorbim de faptul că este un produs românesc, de calitate, ideal pentru acelea dintre voi care nu vor să folosească fond de ten (ca mine).

Îl recomand cu mare încredere, mai ales că până acum am tot încercat fel de fel de creme BB și CC de pe piață care nu prea m-au mulțumit. În cazul acesteia, pot să spun sincer că îi acord un 10 cu plus, desigur în ceea ce privește compatibilitatea cu tenul meu.

Însă, ținând cont de prețul accesibil și calitatea cu care firma ne-a obișnuit, vă sfătuiesc să o achiziționați și să o încercați. E posibil să găsiți un produs ideal pentru voi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu