Treceți la conținutul principal

CC Cream de la Gerovital

O dată cu sosirea primăverii, fericirea își face simțită prezența în aer! Happiness de la Gerovital, o nouă gamă de produse vesele și fericite și-au făcut și ele apariția primăvara acestea, gingașe ca niște ghiocei! Și la fel de plăcute ca parfumul și delicatețea acestora din urmă!

Crema CC de la Gerovital este prima pe care am încercat-o din această nouă gamă veselă și colorată...


... și nu știu de ce, dar mă duce cu gândul la mare, vacanță... apusuri colorate de soare! Relaxare și stare de bine!

Dintre cremele CC disponibile (caise, afine și zmeură), am ales caisele, deoarece sunt în nuanță medie, cea mai potrivită tenului meu. Pe cremă am dat undeva pe la 12 lei (luată la promoție acum o săptămână, dintr-un hipermarket).

Prețul a fost foarte OK, nu m-a usturat la buzunare, iar motivul principal pentru care am decis să o achiziționez a fost că mai folosesc deja produse marca Gerovital și am fost foarte mulțumită de ele. Cel puțin laptele demachiant de la ei este un must have pentru mine!


De folosit am folosit-o abia astăzi, pentru că fața mea cerea neaparat puțină acoperire și am fost FOARTE mulțumită de ea.
Pot să afirm că este chiar mai bună decât un fond de ten (eu utilizez fondul de ten So Matte de la Miss Sporty), ca și textură, miros și acoperire.

Am aplicat un singur strat de cremă pe față, cu degețelele, iar rezultatul a fost MI-NU-NAT! Acoperirea este medie, dar conform instrucțiunilor/recomandărilor de pe ambalaj, pentru o acoperire mai bună se poate aplica crema în două straturi.

Eu personal, prefer o acoperire medie... nu îmi place să știu că am tone de produse pe față.

Ce mi-a plăcut la această cremă:

- nu încarcă față
- rezistă în timp (o zi, de la 8 dimineața până noaptea) fără să se strângă, fără să usuce fața, fără să păteze
- nu este lipicioasă
- acoperă foarte bine micile imperfecțiuni și coșuri
- nu îngrașă sau conferă un aspect gras pielii
- se curăță foarte ușor
- lasă pielea catifelată

Cu siguranță o să o folosesc în continuare și cu siguranță o să o mai cumpăr! Este o cremă cu un miros plăcut, subtil, care se întinde ușor, rezistă mult timp, iar raportul calitate-preț este excepțional. Ca să nu mai vorbim de faptul că este un produs românesc, de calitate, ideal pentru acelea dintre voi care nu vor să folosească fond de ten (ca mine).

Îl recomand cu mare încredere, mai ales că până acum am tot încercat fel de fel de creme BB și CC de pe piață care nu prea m-au mulțumit. În cazul acesteia, pot să spun sincer că îi acord un 10 cu plus, desigur în ceea ce privește compatibilitatea cu tenul meu.

Însă, ținând cont de prețul accesibil și calitatea cu care firma ne-a obișnuit, vă sfătuiesc să o achiziționați și să o încercați. E posibil să găsiți un produs ideal pentru voi!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde