joi, 19 februarie 2015

Review Yves Rocher Hydra Vegetal Eau Micellaire

Când mi-am comandat Apa Micelară de la Yves Rocher am fost foarte încântată! Mai încercasem produse de la această firmă, produse de care eram foarte mulțumită și de care sunt în continuare și așteptam sosirea demachiantului ca pe pâine caldă!

Când a sosit, forma simplă și drăgălașă m-a cucerit pe loc!


Însă.... chiar după prima utilizare, dezamăgirea a luat locul euforiei de moment! Nu pot nega faptul că da, demachiază bine, însă senzația pe care o lasă pe față după demachiere... DEZASTRU!!! Tenul devine lipicios, neplăcut la atingere, se îngrașă, iar senzația persistă până dimineața.... Am utilizat apa timp de o săptămână, după care am renunțat, pentru că pur și simplu îmi provoca un disconfort mult mai mare decât dacă aș fi rămas nedemachiată!


Așa că am mers pe ideea că poate tenul meu nu e compatibil cu demachiantul. Și din mărinimie, i l-am cedat mamei mele.
Din păcate și în cazul ei, care spre deosebire de mine (care am tenul mixt), ea are tenul normal, rezultatele au fost la fel de dezastruase. Ea a încetat să îl mai utilizeze chiar după primele 2 zile. Motivul, senzația de ten încărcat, lipicios, pe care o lăsa după demachiere. Uneori chiar și dacă te spălai cu apă după.

Drept urmare, după ce au fost făcute fotografiile de mai sus, flaconul a ajuns direct la coșul de gunoi.

Cu siguranță acesta este un produs pe care nu o să îl mai cumpăr niciodată! Voi aveți experiență cu produsele de demachiere Yves Rocher? Pentru voi au funcționat?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu