joi, 26 februarie 2015

Pupa lipstick review

Mereu mi-au plăcut produsele de la brand-ul Pupa, mai ales că design-ul lor este atât de simpatic, feminin, chic și nu în ultimul rând... practic!
Prețurile, cam piperate ce-i drept, mai ales pe piața din România. De exemplu, același ruj care la noi este aproximativ 100 ron, îl puteți achiziționa din Italia cu 40-50 ron (asta dacă transformăm euro în lei)... mult mai avantajos zic eu! De aceea nici nu recomand să vă achiziționați produse Pupa din România.

Rujul pe care urmează să îl prezint, l-am primit în vară, cadou de la mama mea! Eu una, nu aș fi cumpărat un ruj care să îmi falimenteze chiar atât de rău portofelul și așa fragil, însă cum mamele sunt mame și își iubesc copii până la absurd, mi-a făcut și acest moft!

Și cu siguranță nu regret: e unul din rujurile pe care le plac și folosesc cel mai des; după cele de la Yves Rocher... dar despre ele în altă postare.

Rujulețul arată cam așa:


Un design simplu, elegant, nimic extravagant (slavă Domnului) care m-a încântat tare mult.  Iar faptul că este argintiu, iarăși, un mare plus, deoarece ador această culoare!
Daaaaaaaaaaar, cea mai plăcută parte a ambalajului abia acum urmează:


vine cu o oglindă la purtător, atât de practică în momentele în care vrei să îți refaci machiajul discret, sau pe fugă, sau pur și simplu să te asiguri că totul este în regulă!! Nu ai cum să nu adori ideea asta!

De asemenea, un alt aspect care îmi place e cremozitatea rujului. Se aplică foarte usor, are un miros divin, ca de frăguțe, este destul de rezistent, nu usucă buzele și e cremooooooooooos cremoooooooooos cremoooooos!

De fapt, am numai cuvinte de laudă la adresa lui! Cu o singură mențiune, nu e compus din ingretiente (prea) naturale.

În rest, 10 pentru design, 9.50 pentru rezistența pe buze, 10 pentru hidratare și textura cremoasă!

Îl recomand?! Clar DA!

Voi ați încercat produsele de la Pupa? Aveți un preferat?


P.S. Rujul face parte din colecția New Chic, nr. 22, de un roșu di-vin! Cu toate acestea, dacă sunteți genul timid, nu îl recomand! E o nuanță pentru fete ceva mai îndrăznețe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu