joi, 5 februarie 2015

Idei cadouri de Ziua îndrăgostiților pentru EL

Înainte de toate, țin să precizez 2 aspecte pe care le consider de maximă importanță:

1. nu aveți nevoie de o zi anume pentru a îi spune celui/celei de lângă voi că îl/o iubiți sau de a îi dărui persoanei dragi o mică atenție

2. ca niște români mândrii de noi, cred că ar fi mult mai drăguț să ne bucurăm de sărbătoarea noastră națională a iubirii, Dragobetele și nu de toate chestiile sclipicioase aduse de peste mări și țări în ideea unui comerț înfloritor și prosper pentru... buzunarele altora!

Sper că nu am jignit pe nimeni prin credințele mele, așa că luați aminte, nu le impun, doar le expun.

Și acum, pentru cele ce doresc să își răsfețe alesul inimii, haideți să vedeți cam ce am crezut eu că ar fi interesant și practic pentru un bade mult iubit!


1. Magneții drăgălași în dulce stil românesc, cu mesaje de amor. Magneții îi puteți găsi aici.
2. Sau poate un set de ceșcuțe îndrăgostite, pentru dimineți în doi, mai dulci, mai senine și mai pupăcioase. Ceșcuțele pot fi găsite aici.


Sau poate vreți să vă îndulciți alesul inimii, ca mai apoi să îi savurați din plin dulceața buzelor.
Tabletele de ciocolată cu mesaje de iubire pot fi achiziționate din supermarket-uri sau pot fi personalizate chiar  cu mânuțele voastre.
Un cadou simpatic, deloc costisitor și atââââââââât de dulce!


Dacă deja aveți imortalizate câteva momente deosebite petrecute împreună, o ramă foto cu cele mai speciale clipe petrecute în doi, e o soluție la îndemână.
1. Ramele foto pot fi găsite aici.

De asemenea, un breloc chic, simplu și practic în același timp poate fi o soluție haioasă.
2. Brelocurile pot fi găsite aici.


Pentru acei bărbați care adoră stilul elegant, niște butoni de cămașă în forme haioase, potrivite hobbyurilor lor sigur vor reprezenta piesele de rezistență!
1. Butonii pot fi găsiți aici.

O cană termosensibilă, personalizată după bunul vostru plac, poate fi o surpriză plăcută, ce cu siguranță va însenina până și cele mai mohorâte dimineți ale acelui bărbat special din viața voastră.
2. Cana termosensibilă o puteți găsi aici.

Pentru bărbații aventuroși, gata oricând să plece în căutarea unei noi aventuri, sau poate pur și simplu fascinați de 2 roți, o plăcuță decorativă cu un mesaj motivațional vă va face să creșteți în ochii lor.
3. Plăcuța din imagine o puteți găsi aici.

Și în cele din urmă, pentru acelea din voi care vor să își surprindă iubitul până la lacrimi, o cină romantică este cu siguranță varianta câștigătoare! Deja știm că dragostea trece prin stomac... așa că dacă îl surprinzi cu o cină preparată de tine, va fi al tău pentru totdeauna!

Sper să găsiți cadoul perfect, care să poată să definească cel mai bine relația voastră! Și nu uitați că de cele mai multe ori, gestul este cel care contează!

Iar de cele mai multe ori, un cadou făcut cu mâinile voastre spune mai mult decât 10000 de cuvinte... Voi cum preferați? Să cumpărați sau să meșteșugăriți? Ce alte cadouri credeți că sunt potrivite pentru a face din EL cel mai fericit îndrăgostit?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu