miercuri, 4 februarie 2015

Gerovital Plant

Gerovital Plant, parte a brand-ului românesc Farmec, oferă o gamă cât se poate de bogată de produse pentru frumusețe și îngrijire personală.

Este un brand cu tradiție, pe care îl cunosc chiar și bunicuțele noastre, care a reușit să se mențină pe piață prin calitate, respect față de clienți și accesibilitate.

Produsele lor îmi sunt tare dragi (desigur, nu toate) și le folosesc mereu cu mare plăcere. Astăzi am ales să vă vorbesc despre gama destinată îngrijirii părului pe care o folosesc deja de câțiva ani buni, aproximativ 4 și care nu m-a dezamăgit niciodată.


În primul rând, eu mă confrunt cu 2 probleme principale când vine vorba de draga mea podoabă capilară:


- mătreață
- cădere

Șamponul pentru căderea părului este extraordinar, după doar 2 spălări, la intervale de 4 zile se observă îmbunătățiri, ÎNSĂ... cauzează mătreață! Mai ales pentru mine, care oricum aveam scalpul uscat.
Fapt pentru care, e nevoie să alternezi spălările: o săptămână șamponul anti-cădere, o săptămână tratamentul anti-mătreață.

Deși ar părea la prima vedere un dezavantaj, eficiența acestor produse mă face să le recomand cu mare încredere!

Serul Pro-Color, este destinat părului vopsit (am trecut prin această etapă) și folosit împreună cu șamponul din aceeași gamă ajută la fixarea culorii. Nu vă pot garanta că este cel mai bun, căci am fost o singură dată vopsită și singurele produse destinate părului vopsit au fost ele de la Gerovital Plant.
Am fost mulțumită, culoarea a rezistam cam 3 luni... după care am decis să renunț și să revin la nuanța mea naturală. Însă, din punct de vedere al raportului calitate-preț, clar le recomand și pe acestea.

Și în cele din urmă, să vorbim despre Serul Hidratant Termoprotector. Eu îl folosesc și când mă usuc cu feon-ul, când îmi îndrept sau ondulez părul. Șiiiiiiiiii deși în liceu părul meu trebuia tuns din 3 în 3 luni pentru că făcea spice ca un nebun, de când folosesc Serul, mă tund cam la 6 luni! Și am mult mai puține fire înspicate.

Dacă ar fi să îi dau o notă ar fi 10 cu plus și îl recomand tuturor cu mare, mare drag! A fost lăsat ultimul special: e cel mai bun!


Unde puteți găsi produsele:

- farmacii, plafare, supermarket-uri, dm, site-ul Farmec

Prețuri:

- Ser Pro Color- 13,28 lei, pentru detalii dați click aici
- Șampon Anti-cădere- 11,62 lei, pentru detalii dați click aici
- Șampon Anti-mătreață cu ichtiol- 13,79 lei, pentru detalii dați click aici
- Ser Hidratant Termoprotector- 12,77, pentru detalii dați click aici

Notă:

Prețurile din magazine diferă față de cele afișate mai sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu