luni, 23 februarie 2015

Curl Wand

De Crăciun am primit o baghetă pentru ondulat părul, luată din Lidl, pe care însă nu am folosit-o până acum câteva săptămâni...

Ea arată cam așa...


... este ușoară, se încălzește în aproximativ 10 secunde și este foarte ușor de folosit. Are un singur buton, de închidere/deschidere, iar șuvițele de păr se prin în jurul dispozitivului ca de arc. În câteva secunde se obțin bucle elastice, rezistente, cu un luciu aparte. Bagheta este acoperită de un strat de ceramică, porejând astfel firele de păr, prevenind stricăciunile mari asupra lor. De asemenea este recomandat să utilizați și un spray de protecție termincă înainte să vă apucați să vă ondulați părul. Puteți folosi spray-ul de la Gerovital Plant, despre care am scris aici.

Față de alte ondulatoare, pot spune că acesta economisește cu mult din timpul alocat încrețirii părului, eu am reușit să îmi ondulez tot părul în mai puțin de o oră. Iar în mod normal, cu alte ustensile, îmi lua 2-3 ore. Rezultatele în urma utilizării acestei baghete, le puteți vedea aici:

Un alt avataj pe care îl mai are bagheta aceasta este faptul că buclele rezistă foarte mult timp. Mie una, chiar și după 3 zile, încă îmi mai stătea părul ondulat. Și în alte cazuri, nu rezistau nici măcar o zi întreagă.
Iar prețul, în comparație cu alte electronice asemănătoare, a fost excelent: 50 de lei!!! Asta da afacere.

Cu toate acestea, mi-au plăcut mult mai mult buclele de a doua zi spre deosebire de cele proaspăt făcute...!  Cu siguranță o să mai folosesc bagheta, iar buclele astea le cred ideale pentru vară și chiar și primăvară, căci oferă un look diafan, feminin, ușor inocent, ce nu are cum să nu iasă în evidență!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu