vineri, 6 februarie 2015

Carpisa love

Broscuța Carpisa face niște lucrușoare tare drăgălașe! Gentuțele lor îmi sunt tare simpatice, iar raportul calitate-preț e excelent!

Deși aș achiziționa non-stop gentuțele lor, am o politică personală pe care o aplic pentru toate produsele:

- cumperi doar când e neaparată nevoie
- cumperi când acel ceva ți-a plăcut atât de mult în cât dacă ai pleca fără el inima ți-ar plânge
- profitați de reduceri, DAR nu cumpărați orice doar pentru că este la reducere

Gentuța de azi o urmăresc de ceva timp pe site-ul Carpisa, însă la prețul inițial nu că nu aș fi cumpărat-o, dar la venitul meu actual ar fi reprezentat o investiție prea costisitoare... ÎNSĂ, cu ocazia reducerilor am profitat și am înșfăcat-o cu mare drag!!!


Prețul inițial era de 99,90 lei, iar eu am achiziționat-o cu doar 49,90 lei, ceea ce e un preț ok pentru gentuța care e!

Este practică, poate fi folosită atât pentru o ținută elegantă cât și pentru una casual, destul de încăpătoare, iar breteluța este de fapt un lănțișor. Care, fie vorba între noi aș fi preferat să fie puțin mai lung...

Am ales nuanța de gri din cele 3 disponibile pentru că îmi este tare dragă mie și îmi amintește de o altă geantă pe care am avut-o în liceu... geantă absolut iubibilă! Așa că, am ales-o pe aceasta din motive cât se poate de subiective!


Gentuța vine și cu o plăsuță dintr-un fel de pânză, care să o protezeje, iar în privința materialului, acesta este moale, fin la atingere și dacă e ca la restul produselor Carpisa, va fi și rezistent!

Gentuța o puteți găsi aici, șiiiiiiiiiiiii veste bună: încă este redusă și prezentă în stoc!

De asemenea, puteți găsi o gamă variată de alte modele, încă la reducere!

Vouă vă plac produsele Carpisa? Aveți ceva cumpărat de la ei? De unde altundeva vă achiziționați gentuțele?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu