miercuri, 18 februarie 2015

Apa de mentă

Am achiziționat o sticluță cu apă de mentă prin vară, înainte de a pleca la mare, căci auzisem de proprietățile sale răcoritoare și revigorante și cum de cele mai multe ori statul la soare un timp îndelungat provoacă și mici neplăceri, am optat pentru o soluție la îndemână.

Apa de mentă este recomandată în primul rând pentru calitățile sale calmante și antiinfalatorii, fiind utilizată în produsele de îngrijire a pielii și a părului. De asemenea, menta este considerată ca fiind un deodorant natural ce ajută la împrospătarea tenului obosit.


Adevărul este că am fost tare mulțumită de ea și sincer, chiar a fost mult mai eficientă decât multe alte produse de după plajă. Răcorea pielea și tenul, se absorbea ușor, nu lăsa pielea uleioasă și senzația de răcoare se menținea timp îndelungat. Iar pentru păr o foloseam și de câteva ori pe zi!

Dar poate vă întrebați de ce vă vorbesc de mentă și mare când afară este încă iarnă! Ei bine, acum ceva timp i-am găsit o întrebuințare excelentă apei de mentă! Este soluția ideală împotriva părului electrizat!!!!
Câteva pulverizări și veți avea cel mai docil păr din lume! Iar acum, iarn, când prin definiție este sezonul părului electrizat, apa de mentă e o soluție ieftină și eficientă pentru micile neplăceri ale iernii.

În perioada asta totuși nu aș folosi apa pentru ten... cu toate că poate fi un demachiant bun, cu o putere de demachiere medie.

Această sticluță cu apă de mentă este de la Trioverde, am procurat-o dintr-un plafar și am dat aproximativ 12 lei pe ea. Conține 100 ml și are un termen de garanție de 6 luni de la prima folosire.

Eu una o recomand cu mare drag, pentru că puteți transforma un singur produs și în demachiant și soluție pentru păr și multe altele. Eu uneori o mai folosesc și doar pentru a împrospăta aerul din cameră! Mă face să fiu mai veselă și optimistă și să mă gândesc la un câmp plin cu flori și verdeață!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu