joi, 25 octombrie 2018

New opening: Cupcake Boutique

Atunci când împreună cu cea mai bună prietenă a mea ne-am decis să înființăm un mic local în orașul nostru natal am știut că va trebui să ne gândim responsabil și să alegem cele mai bune soluții software de marcaj, gestiune, management și raportare.


Mari amatoare de dulciuri, boutiquri chic, de inspirație pariziană și prăjiturit pe bandă rulantă, visul nostru de antreprenori presupunea să ne deschidem propriul magazinaș în care să comercializăm cele mai gustoase, vesele și drăgălașe brioșe pe care avea să le vadă Focșaniul!

Un local micuț, dar musai simpatic și colorat, de unde de la mic la mare toți vrâncenii să își poată cumpăra în drum spre casă, școală sau serviciu brioșa preferată! Un boutique unde îndrăgostiții puteau savura cea mai căpșunoasă și ștrengărească brioșă, unde durerile de inimă puteau fi vindecate cu un strop de frișcă, unde bătrâneii își puteau aminti de vremurile-n care mergeau la cofetărie și cei mici să își poată admira eroii realizați chiar pe super-brioșele noastre.

E drept că Focșaniul nu e un oraș mare, un loc în care aglomerația în trafic e ceva ce auzi din povești, iar nervii la cozile supermarketurilor ceva ce vezi prea rar, însă cum noi ne doream cât mai mulți clienți, să eficientizăm timpul petrecut de ei în așteptarea unui bon, dar și pentru că tehnologia este deviza noastră, am ales soluțiile software oferite de expressoft!

Ne-am documentat despre ce este un marcaj mobil, și ne-a cucerit din start, deoarece utilizând o astfel de tehnologie se reduc semnificativ erorile de comunicare, este disponibilă printr-un simplu click, utilizând o aplicație dedicată și reduce cu până la 60% timpul de preluare a comenzilor!

O altă problemă presantă pentru noi a fost cea a stocului de marfă, dar și a felului în care urma să ținem evidența. Am vrut o gestiune stocuri transparentă, ușor de urmărit și care să nu ne dea bătăi de cap. La drept vorbind este o aplicație de backoffice ușor de utilizat, ideală pentru micul nostru Cupcake Boutique, ajutându-ne să controlăm întregul drum al produselor, de la intrare acestora la noi, până la realizarea producției și vânzarea lor.

Aplicația aceasta-i super smart, furnizând peste 150 de rapoarte speciale, actualizează instant stocurile, putem introduce produsele în gestiuni diferite și chiar putem să ne administrăm singure inventarul. Cum să nu iubești o astfel de aplicație?!


Expressoft Technology a reușit să ne ofere toate aceste super soluții de gestiune inteligentă, precum și consultanță și sfaturi utile pentru Cupcake Boutique-ul nostru, unde mai pui că oferă suport tehnic 24/7.

Majoritatea cunoscuților ne-au privit cu scepticism când le-am spus că o să aducem restaurante inteligente în Focșani! Drept vorbind ne-au spus că ce vrem noi e o misiune imposibilă. Nu ne-am demoralizat însă, am căutat, ne-am informat și am reușit să aducem tehnologia viitorului în mica noastră patiserie dintr-un mic orășel de provincie.

Cum noi de fel suntem cam atehnice și mult mai mult centrate pe partea artistică și cea de cooking, a fost esențial să optăm pentru un pachet complet Expressoft Technology. Astfel am reușit să introducem în boutique echipamente speciale HoReCa, precum și software adaptat afacerii noastre. Ce ne-a convins să optăm pentru ei a fost că oferă instalarea echipamentelor și suport 24/7.

În acest mod am reușit să eficientizăm procesele de gestiune, inventariere și monitorizare, oferindu-ne mai mult timp să ne ocupăm de clienți și să creăm o legătură palpabilă cu aceștia, să socializăm, să îi cunoaștem mai bine.

Timpul pe care l-am salvat investing în soluții software de calitate l-am canalizat spre a concepe rețete originale, dedicate fiecărui anotimp în parte, dar și sărbătorilor specifice fiecărei luni.

Eficientizând și timpul de stat la coadă, precum și rapiditatea eliberării unui bon, am reușit să ne servim clienții mult mai rapid, asigurându-le o experiență de shopping plăcută, asigurându-ne astfel că vor reveni.

Iar cea mai mare fericire a noastră a fost să vedem Focșaniul împânzit de oameni fericiti, cu zâmbetul până la urechi, înfruptându-se din brioșele coapte cu mult drag.

Și când te gândești că nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil dacă două fete nu ar fi avut un vis îndrăzneț pe care Expressoft Techology să îl susțină!


Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2018, ediția de toamnă.


6 comentarii: