Treceți la conținutul principal

Aventuri... exotice

"Nu măsura viața în numărul de respirații, ci în numărul momentelor care ți-au tăiat respirația. (Extreme Travel)"

Soțul meu este o persoană cu un spirit temerar, mare aventurier și amator de senzații tari, drept pentru care am decis ca anul acesta, cadou de aniversare să îi ofer o excursie care să îi testeze limitele și să îi satisfacă pofta de aventură!

Recunosc că la început nici măcar nu știam dacă există în România o agenție de turism capabilă să ofere astfel de excursii, iar căutarea mi-a fost dificilă... Asta până când tot căutând pe Google, Facebook și alte grupuri dedicate persoanelor cu spirit de aventură i-am întâlnit pe cei de la Extrem Travel!

Sceptică din fire, nu m-am sărit cu capul înainte să achiziționez cadoul mult dorit, ci am făcut o mică cercetare despre companie. Au reușit totuși să mă convingă prin numărul de recenzii pozitive la adresa lor, precum și datorită faptului că sunt prezenți de mai bine de 10 ani în România. Unde mai pui că sunt specializați în turism de aventură!?

Două cerințe cheie erau împlinite, doar că, pretențioasă din fire, îmi doream nespus de mult să pot să îi ofer soțului acest cadou cu o amprentă personală. Ca toate surprizele pe care  ni le facem, personalizate, ce ne reprezintă în totalitate și aceasta îmi doream să fie aidoma.

Din fericire Extrem Travel au înțeles această nevoie a oamenilor (și a îndrăgostiților pretențioși) și au pachete speciale, ce îți permit să oferi în dar excursii personalizate.

Mai mult de atât nici că îmi puteam dori!!! Problema următoarea era însă ceva mai spinoasă... în ce loc să îl trimit pe drăguțul meu în așa fel în cât el să se bucure pe deplin de adrenalină, dar să îi pot fi și eu aproape?!

Știind că își dorește mult să viziteze și alte țări, ba chiar continente, am spus pas de această dată României și m-am orientat spre ceva mai... exotic! Și cum dragostea mea pentru animale și cheful de aventură a lui Vlad puteau fi exploatate 100% într-un safari călduros, am optat pentru o frumoasă expediție în Africa.



Un safari complex, cu o durată de 23 de zile, ce are incluse în pachet zborurile și taxele aero, transferuri, cazări, mic-dejun și chiar și ghid român.

Numai gândul că o să ne pierdem în cele mai spectaculoase circuite safari și deja abia așteptam să îi ofer soțului meu cadoul ales cu atâta drag.

Voucher-ul cadou este achiziționat, frumos împachetat în cutiuțe (Matrioska Style), eu sunt din ce în ce mai nerabdătoare să îi văd uimirea când deschide cadoul.... iar între timp visez!

Visez la cum mă voi relaxa pe plajele de aur din Golful Kosi, bucurându-mă de soarele Africii. Visez la peisajele uimitoare și frumoasele animale pe care o să avem ocazia de a le observa în mediul natural, la întâlnirea cu tribul african Zulu.


Deși sinceră să fiu, eu aș prefera să mă bucur de nisip și să îi las doar lui Vlad plăcerea de a cunoaște localnicii... dar dacă e vorba de ceva mâncare tradițională gustoasă, e posibil să îmi înving teama și să cad pradă poftelor stomăcelului.

În pachet mai sunt incluse și câteva activități extreme, precum rafting-ul și hiking-ul, însă pentru acestea o să îl las soțului mână liberă, iar eu o să îi aștept liniștită, bând o răcoritoare, cât mai departe de astfel de aventuri.



Desigur, ținând cont că această aventura va avea o durată de 23 de zile, o să avem ocazia să vizităm și orașe mari, precum Cape Town sau Johannesburg, în toată splendoarea lor caleidoscopică.

În ceea ce privește oprirea în Durban și înotul cu rechini deja știu că doar soțul meu se va bucura de această experiență mult prea... exotică pentru mine!

Oh... cu cât drag aștept cele 23 de zile de aventură pură, de plăcere și relaxare, de frumos și deconectare! O lună a contrastelor, a lecțiilor de viață! O lună întreaga petrecută alături de drăguțul meu, descoperind o lume cu totul și cu totul nouă, eu relaxându-mă, el testându-și limitele.

Și când mă gândesc că această surpriză minunată nu ar fi fost posibilă dacă nu aș fi descoperit, absolut întâmplător agenția Extreme Travel!?

Voi unde visați să vă reconectați cu iubirea și să simțiți că trăiți deplin, autentic, frumos!?

Articol scris pentru Super Blog 2018, ediția de toamnă.


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde