duminică, 28 octombrie 2018

Aventuri... exotice

"Nu măsura viața în numărul de respirații, ci în numărul momentelor care ți-au tăiat respirația. (Extreme Travel)"

Soțul meu este o persoană cu un spirit temerar, mare aventurier și amator de senzații tari, drept pentru care am decis ca anul acesta, cadou de aniversare să îi ofer o excursie care să îi testeze limitele și să îi satisfacă pofta de aventură!

Recunosc că la început nici măcar nu știam dacă există în România o agenție de turism capabilă să ofere astfel de excursii, iar căutarea mi-a fost dificilă... Asta până când tot căutând pe Google, Facebook și alte grupuri dedicate persoanelor cu spirit de aventură i-am întâlnit pe cei de la Extrem Travel!

Sceptică din fire, nu m-am sărit cu capul înainte să achiziționez cadoul mult dorit, ci am făcut o mică cercetare despre companie. Au reușit totuși să mă convingă prin numărul de recenzii pozitive la adresa lor, precum și datorită faptului că sunt prezenți de mai bine de 10 ani în România. Unde mai pui că sunt specializați în turism de aventură!?

Două cerințe cheie erau împlinite, doar că, pretențioasă din fire, îmi doream nespus de mult să pot să îi ofer soțului acest cadou cu o amprentă personală. Ca toate surprizele pe care  ni le facem, personalizate, ce ne reprezintă în totalitate și aceasta îmi doream să fie aidoma.

Din fericire Extrem Travel au înțeles această nevoie a oamenilor (și a îndrăgostiților pretențioși) și au pachete speciale, ce îți permit să oferi în dar excursii personalizate.

Mai mult de atât nici că îmi puteam dori!!! Problema următoarea era însă ceva mai spinoasă... în ce loc să îl trimit pe drăguțul meu în așa fel în cât el să se bucure pe deplin de adrenalină, dar să îi pot fi și eu aproape?!

Știind că își dorește mult să viziteze și alte țări, ba chiar continente, am spus pas de această dată României și m-am orientat spre ceva mai... exotic! Și cum dragostea mea pentru animale și cheful de aventură a lui Vlad puteau fi exploatate 100% într-un safari călduros, am optat pentru o frumoasă expediție în Africa.Un safari complex, cu o durată de 23 de zile, ce are incluse în pachet zborurile și taxele aero, transferuri, cazări, mic-dejun și chiar și ghid român.

Numai gândul că o să ne pierdem în cele mai spectaculoase circuite safari și deja abia așteptam să îi ofer soțului meu cadoul ales cu atâta drag.

Voucher-ul cadou este achiziționat, frumos împachetat în cutiuțe (Matrioska Style), eu sunt din ce în ce mai nerabdătoare să îi văd uimirea când deschide cadoul.... iar între timp visez!

Visez la cum mă voi relaxa pe plajele de aur din Golful Kosi, bucurându-mă de soarele Africii. Visez la peisajele uimitoare și frumoasele animale pe care o să avem ocazia de a le observa în mediul natural, la întâlnirea cu tribul african Zulu.


Deși sinceră să fiu, eu aș prefera să mă bucur de nisip și să îi las doar lui Vlad plăcerea de a cunoaște localnicii... dar dacă e vorba de ceva mâncare tradițională gustoasă, e posibil să îmi înving teama și să cad pradă poftelor stomăcelului.

În pachet mai sunt incluse și câteva activități extreme, precum rafting-ul și hiking-ul, însă pentru acestea o să îl las soțului mână liberă, iar eu o să îi aștept liniștită, bând o răcoritoare, cât mai departe de astfel de aventuri.Desigur, ținând cont că această aventura va avea o durată de 23 de zile, o să avem ocazia să vizităm și orașe mari, precum Cape Town sau Johannesburg, în toată splendoarea lor caleidoscopică.

În ceea ce privește oprirea în Durban și înotul cu rechini deja știu că doar soțul meu se va bucura de această experiență mult prea... exotică pentru mine!

Oh... cu cât drag aștept cele 23 de zile de aventură pură, de plăcere și relaxare, de frumos și deconectare! O lună a contrastelor, a lecțiilor de viață! O lună întreaga petrecută alături de drăguțul meu, descoperind o lume cu totul și cu totul nouă, eu relaxându-mă, el testându-și limitele.

Și când mă gândesc că această surpriză minunată nu ar fi fost posibilă dacă nu aș fi descoperit, absolut întâmplător agenția Extreme Travel!?

Voi unde visați să vă reconectați cu iubirea și să simțiți că trăiți deplin, autentic, frumos!?

Articol scris pentru Super Blog 2018, ediția de toamnă.


4 comentarii: