Treceți la conținutul principal

The Social Media Book Tag

De ceva vreme am tot observat că circulă în online acest tag și mi-am zis ca e perfect pentru a începe săptămâna.

Avem o postare ușurică și utilă (ca pentru o zi de luni) și timp berechet ca până în weekend să găsiți una din cărțile pe care le voi prezenta (în caz că vă face una-două cu ochiul) și să vă puneți pe citit!

Așa că, fără prea multe cuvinte, vă prezint The Social Media Book Tag, în varianta mea.

Twitter- una dintre cele mai subțirele cărți citite și îndrăgite



Porumbelul, de Patrick Suskind se încadrează de minune la acest capitol. O lecție de viață în puține pagini, o poveste despre angoasă, neliniște și în final revelație!


Facebook- o carte pe care am cumpărat-o și citit-o pentru că devenise virală și ere recomandată de multe persoane



De vorba cu Emma, de Vitali Cipileaga. O carte pe care am citit-o doar pentru că am dat bani pe ea. Nu aș recomand-o, mie una nu mi-a plăcut și consider că doar publicitatea a fost de ea.

Tumblr- O carte pe care am citit-o înainte de a deveni Cool


Aici clar se încadrează Harry Potter! Am pus mâna pe cartea asta când încă eram în școala generală și nimeni nu auzise de ea. Încercam să îmi conving colegii să o citească (fără succes) și îi făceam o reclamă pe cinste... cu toate astea, abia când a apărut și filmul m-au înțeles.

MySpace- o carte de care nu îmi amintesc dacă mi-a plăcut sau nu


Aș spune că e Orașul borcanelor de Arnaldur Indridason. Știu că eram prin primul an de facultate când am cumpărat toată seria de cărți polițiste de la Gazeta Sporturilor. Stăteam în gazdă, ca orice student amărât în primul an, fără radio, fără tv... și am citit în prostie. Cu toate astea, nu îmi aduc aminte dacă această carte m-a cucerit sau nu...

Instagram- o carte atât de frumoasă, în cât nu aș putea să mă abțin să nu o postez 


Cu siguranță merg pe Hoții de Frumusețe, de Pascal Bruckner. Cu toate astea, nu recomand cartea persoanelor slabe de înger sau ușor impresionabile...

Youtube- o carte după care mi-aș dori să se facă un film


Mi-ar plăcea enorm să văd o ecranizare a romanului Ochii jupâniței de Rodica Ojog-Brașoveanu. Este una dintre autoarele mele preferate, iar cartea aceasta mi-a plăcut enorm. Intrigă, mister, iubire, război... are toate ingredientele unui film de succes!

Goodreads- o carte pe care o recomand


Aș băga mâna în foc pentru Amintiri din războaie neterminate de Sorin Tulea. Un roman complex, despre război, pierdere, trădare, scris într-o manieră atât de frumoasă, cu accente hazlii, ce te poate învăța mai multe decât 5 ani de școală!

Skype- o carte cu a căror personaje mi-ar plăcea să și vorbesc


Dacă mi-aș dori să cunosc și să conversez la o cafea cu un personaj din cărți, cu siguranță ar fi Melania Lupu! Sunt convinsă că aș învăța o mulțime de trucuri de la bătrânica asta simpatică și mereu pusă pe șotii!

Vouă ce cârți vă trezesc sentimente de iubire și admirație? Dacă ar fi să recomandați o carte (doar una) pentru cititorii acestui blog, care ar fi?

Comentarii

  1. As alege,, Hotii de frumusete" s-au,, Buna seara, Melania".

    RăspundețiȘtergere
  2. Hotii de frumusete as alege ,pare interesanta

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu am citit nici una din cartile enumerate de tine si nici nu-mi aduc aminte sa fi auzit aceste titluri. Cred ca am ramas in urma cu informatiile.
    Ultimele carti au fost cele ale lui Dan Brown:" Inger si demon" si "Inferno". Mie mi-au placut mult. Inger si demon, am citit-o in doua zile, m-a prins ora 5 eu tot citeam. Are peste 500 de pagini dar o ador.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac cartile scrise de Brown. Inteleg perfect de ce te-au fermecat!

      Ștergere
  4. Eu literatura noua, nu prea am citit..nu stiu de ce, dar nu prea sunt atrasa de aceste carti. Eu as reciti la nesfarsit " Nunta in cer" de Eliade, "Lorelai" Teodoreanu sau "Elevul Dima dintr-a saptea" de Drumes.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nunta in cer nu am putut sa o sufar... de fapt, daca stau bine sa ma gandesc, nu imi place nimic de Eliade.

      Elevul Dima dintr-a saptea o ador.

      Ștergere
  5. Cred ca am toate cartile scrise de Rodica Ojog Brasoveanu. Cand sunt trista iau o carte cu Melania si ma inveselesc pe loc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am cred ca un rand sau doua din biblioteca cu romanele Rodicai Ojog Brasoveanu. Melania ma amuza teribil. Mai ales cand ne vorbeste de cele 320 de pisici negre :)

      Ștergere
  6. Stiu... stiu ce carte ti-ar place! :) "Rolls-Royce" de Chiril Tricolici! O stii?
    pupici, zi faina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite ca de cartea asta nu am auzi! O sa o caut, o sa o citesc si revin cu impresii!

      Merci de recomandare :)

      Ștergere
  7. Nu o am singura carte pe care sa o recomand...nu am fost niciodata atat de impresionata de o carte, nici nu am citit foarte multe. Acum, de cand sunt in concediul de crestere copil citesc mai mult, caci inainte nu prea aveam timp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu obisnuiam si obisnuiesc in continuare sa merg mult cu trenul... si ca sa treaca timpul, citesc.

      Cred ca doar din mersul cu trenul am strans o mini-biblioteca :)

      Ștergere
  8. Cartile lui Radu Tudoran, Panait Istrati...! Nu le ratati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Radu Tudoran imi place, cu precadere seria Toate panzele sus.

      Insa Panait Istrati nu prea... l-am citit si atat!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde