sâmbătă, 11 iunie 2016

Jucării, jucării, visez numai jucării!

Când eram mică nu prea îmi plăceau jucăriile, dar acum, de când mă tot confrunt cu viața de adult, am cam început să visez numai jucării.

Și sincer vă spun, de câțiva ani (de prin facultate de fapt) am un super ursuleț care mă însoțește prin toate orașele prin care "pelegrinez"...

Pe domnul Strabi (căci așa îl cheamă pe ursuleț) l-am primit cadou de ziua mea de la mama și este o scumpete!Strabi al meu este un ursuleț simpatic ca cel din clip și este un foarte bun ascultător. Și acum că sunt plecată de acasă, parcă m-a cuprins așa, un dor nebun și de alte jucării pe care le aveam în copilărie. Și după cum am spus mai sus, nu prea eram pasionată de ele. Însă mi-am pus în gând ca data viitoare când plec spre Focșani, să îl aduc aici și pe Pufi, cățelușul de pluș primit cadou pe la 3 ani de la niște rude stabilite prin America. Și mie nu îmi plac cățeii... dar el are o culoare așa frumoasă, de cafea cu lapte, că m-a cucerit.

Și pentru că sunt sigură că toți ne dorim să păstrăm o părticică din copilăria noastră alături, am zis să vă întreb și pe voi ce vă amintește de copilărie!?
Aștept răspunsurile voastre în cutiuța de comentarii.

4 comentarii:

 1. Ti-am lasat pe facebook jucaria ce imi aminteste de copilarie.

  RăspundețiȘtergere
 2. Poate ca de mica imi placeau jucariile care le aveam, alea putine.. ca nu aveam multe, dar nu am niciuna cu mine. Toate sunt inca in camera mea, in tara. Camera e ca un muzeu, caci a ramas la fel cum am lasat-o cand am plecat, deci tot ce e acolo imi aminteste de copilarie. Mai am inca orarul de la scoala lipit pe dulapul unde tineam cartile si caietele. Toate sunt acolo.. mi-e si mila sa le adun, daca vreodata o sa ajunga si ziua aia.
  Pupici!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ce frumos! Eu nu am pastrat nimic in camera mea din perioada aia. Ba chiar cand am terminat cu scoala am strans toate caietele, cartile, carnetele si tot ce mai era si le-am aruncat la ghena direct. Iar jucariile le-am dus in casa bunicilor. Pentru mine perioada scolii a fost lamentabila si nu vreau sa imi aminteasca nimic de ea.

   Ștergere