Treceți la conținutul principal

Lip Oil Battle Trend It Up vs. Kiehl's

 


Acum mai bine de un an am primit de la cei de la Kiehl's o mostra cu uleiul lor de buze si mi-a placut foarte-foarte mult!

De atunci mi-am tot stors capul daca sa imi cumpar si varianta full-size, asa ca pana la urma, in urma cu 2-3 luni l-am cumparat. Am asteptat cu mare nerabdare sa il primesc, doar ca, de data asta nu prea m-a mai dat pe spate.



Din cate imi aminteam eu, mostra primita colora buzele, oferea un rosu placut, nici prea intens, nici prea discret. Doar ca varianta full-size nu mai face toate astea...

Recunosc ca am fost dezamagita, pentru ca mi-ar fi placut sa fie pigmentat. E adevarat, la capitolul hidratare si luciu este foarte bun, dar parca fara culoare nu are farmec.

E drept ca in anuntul lor scrie ca "ofera buzelor o stralucire naturala", dar un strop de culoare nu strica, mai ales ca din cate tineam eu minte mostra era destul de pigmentata.

Love oil for lips de la  Kiehl's spune ca "hidrateaza si hraneste buzele, are o formula lejera si confera o stralucire foarte faina buzelor." 

La capitolul acesta nu pot decat sa le dau dreptate- face tot ceea ce spune ca face. Totusi, tinand cont ca nu coloreaza buzele, iar pretul este unul destul de ridicat, nu il recomand!


Ca si combinatie de uleiuri, acesta contine: ulei de cocos, de moringa si extract de acerola.


In schimb, am descoperit in DM, in colectia Trend It Up, uleiul de buze Fruit Sip, pe care il ador si se aplica mult mai usor pe buze (cu aplicatorul pe care il puteti vedea in poza de mai sus). Varianta aleasa de mine a fost cea cu seminte de merisor, tocmai pentru ca speram ca de aceasta data sa ofere buzelor o culoare rosiatica. Si de data asta am nimerit!!! 

Uleiul de buze de la Trend It Up, spre deosebire de cel de la Kiehl's coloreaza buzele intr-o nuanta draguta de rosu-merisor si il ador!

Hidrateaza la fel de bine, confera stralucire buzelor si le si coloreaza. Iar pretul este de-a dreptul minunat, undeva pana in 20 de lei.

Acum, nu stiu daca se mai gaseste sau unde se mai gaseste acesta, dar daca aveti norocul sa dati de el, nu il ocoliti!

Si stati linistite, nu o sa aveti semincioare pe buze, sunt acolo doar de design!


Voi obisnuiti sa folositi ulei de buze? Ce branduri care sa aiba ulei de buze mai stiti!?

Comentarii

  1. Eu nu folosesc ulei de buze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu obisnuiam sa folosesc, dar cumva m-au cucerit (sau mai bine zis, de cand mi-au dat mostra aceea m-au corupt). Plus ca acum, cu sezonul rece si mastile astea enervante le gasesc foarte utile, pentru ca reusesc sa hidrateze foarte bine buzele.

      Ștergere
  2. Un produs excelent, 10/10. Multumesc mult pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Soacra mea aproape că m-a omorât, m-a dat afară din casă de multe ori, soțul meu a vrut mereu să semnez un ardei de divorț, totul pentru că nu am putut să rămân însărcinată, până l-am cunoscut pe Dr. DAWN ACUNA, Acest doctor Ea a promis că mă va ajuta după ce i-am explicat situația mea și chiar acum vreau să-i mulțumesc Dr. Dawn pentru că s-a ținut de cuvintele ei. În acest moment, soacra mea și soțul meu mă iubesc atât de mult. Sunt insarcinata, totul datorita Dr. Dawn acuna, contactati-o daca aveti dificultati sau situatii proaste chiar acum.
    *Dacă vrei să-ți schimbi soacra.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei ca vraja să fie activă.
    Si etc.
    Scrie-i pe Whatsapp: ,{ +2348032246310 }

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu-mi venea să cred că mă voi reîntâlni vreodată cu fostul meu, eram atât de traumatizată stând singur fără un corp care să stea lângă mine și să fie alături de mine, dar am fost atât de norocos că într-o zi l-am întâlnit pe doctorul DAWN, după ce i-am spus despre starea mea a făcut tot posibilul să-mi vadă prietenul revenind la mine, de fapt după ce a făcut vraja, Fostul meu iubit s-a întors la mine în mai puțin de 48 de ore, fostul meu iubit s-a întors implorându-mă că nu mă va părăsi niciodată din nou. 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație. Este foarte puternic în treburile lui;
    * dragoste
    vrăji * vrăji de atracție
    * dacă îți dorești fostul înapoi
    * opriți divorțul
    * rup obsesiile
    * vindecă accidente vasculare cerebrale și toate bolile
    * vraja protectoare
    * probleme de infertilitate si sarcina
    * vraja de loterie
    * vraja norocoasa
    Contactați Dr. Ediomo pe e-mailul său: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  5. Ești îndrăgostit de cineva și el/ea nu-ți răspund gestul, ești frustrat din cauza unei despărțiri, atunci poți folosi asta pentru a atrage acel iubit înapoi în viața ta. Îți readuce fostul înapoi și ajută la rezolvarea căsniciilor rupte. Viața este prea scurtă pentru a fi nefericit. Gandeste-te la asta. Meriți cea mai mare fericire și dragoste, Dr. DAWN mi-a restabilit căsnicia și poate face același lucru pentru tine.

    Notă: acesta este total inofensiv și nu are efecte secundare, contactați Dr DAWN,
    dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  6. Aveam cu adevărat inima frântă 💔 când dragostea vieții mele m-a părăsit, mi-a fost greu să suport, aproape că am renunțat dacă nu pentru un prieten care m-a îndrumat către un om spiritual puternic numit Dr. DAWN care și-a folosit puterile spirituale puternice pentru a restabili căsnicia mea.
    Am decis să împărtășesc asta pentru a-i ajuta pe cei care au probleme similare precum ale mele sau alte probleme spirituale. Îi sunt atât de recunoscător Dr. DAWN.
    👇🏻👇🏻👇🏻
    Sună sau WhatsApp Dr. DAWN la acest număr +2349046229159.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mulțumesc Dr DAWN pentru că m-ai ajutat să-mi aduc înapoi iubita cu vraja ta de dragoste. Sunt atât de încântat că trăim fericiți împreună acum, cu adevărat, vraja ta de dragoste este 100% garantată și nu are efecte secundare. Spectatorii de acolo, dacă treci prin probleme de relație, vă sfătuiesc să contactați Dr. DAWN pentru vraja lui de dragoste. Vă asigur că vraja lui de dragoste poate rezolva relația ruptă și problema inutilității într-o clipă de ochi. Iată detaliile lui email: dawnacuna314@gmail.com sau WhatsApp: +2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am putut rămâne însărcinată timp de 9 ani după căsătorie,
    Eu și soțul meu am devenit atât de îngrijorați, încât am căutat diferite remedii pentru a rămâne însărcinată un an, până când m-am întâlnit cu doctorul DAWN, care o ajută pe cea mai bună prietenă a mea să rămână însărcinată atunci când nu a putut concepe,
    I-am explicat totul acestui medic și el a promis că mă va ajuta, i-am oferit tot ce mi-a cerut,
    Spre surprinderea mea am ramas insarcinata in 1 luna si 2 saptamani, acum am 2 copii frumosi, totul datorita doctorului DAWN,
    Contacteaza-l daca vrei sa ramai insarcinata.
    Dacă vrei să-ți aduci înapoi fostul iubit.
    Dacă vrei să vindeci orice fel de boală.
    Dacă vrei să câștigi la loterie sau să câștigi cazul Curt.
    El este WhatsApp:+2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Numele meu este Charlotte Parker. Viața mea s-a întors!!! După 2 ani de căsnicie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii, am avut chef să pun capăt, aproape că m-am sinucis pentru că ne-a părăsit când viața noastră a început să aibă sens. Am fost dezamăgit emoțional în tot acest timp. Datorită unui vrăjitor numit Dr.Ogaga Kunta, l-am cunoscut online. Într-o zi credincioasă, în timp ce răsfoiam pe internet, am dat peste câteva mărturii despre acest vrăjitor. Unii oameni au mărturisit că și-a adus înapoi fostul iubit, alții au mărturisit că poate face o vrajă pentru a opri divorțul și, de asemenea, pentru a obține un loc de muncă bine plătit și așa mai departe. îl puteți contacta și pe adresa sa de e-mail (ogagakunta@gmail.com) El este uimitor, am întâlnit și o mărturie anume, era despre o femeie pe nume Vera, ea a mărturisit despre cum și-a adus înapoi fostul iubit în mai puțin de 2 ani. zile, iar la sfârșitul mărturiei ei a renunțat la e-mailul lui. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc. L-am contactat prin e-mail și i-am explicat problema mea. o săptămână mai târziu, soțul meu s-a întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și suntem și mai fericiți ca oricând. Dr ogaga Kunta ești un bărbat talentat și nu mă voi opri din a-l publica pentru că este un om minunat. Dacă aveți o problemă și sunteți în căutarea unui vrăjitor real și autentic, încercați-l oricând, el este răspunsul la problemele dvs. din nou adresa lui de e-mail este (ogagakunta@gmail.com). sau (WhatsApp +2347047226342 el este cel mai bun vrăjitor care vă poate rezolva problemele.
    1) Vrăji de dragoste
    2) Vrăji de dragoste pierdută
    3) Vrăji de divorț
    4) Vrăji de căsătorie
    5) Vraja de legare
    6) Vrăji de despărțire
    7) soluție finală pentru ejaculatoină rapidă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde