Treceți la conținutul principal

Saimara deo roll-on


Eng.

I was looking for a natural, bio and all of that cute things from quite a wile... but nothing impressed me so much to make me buy it.

Two weeks ago I discovered the Saimara brand (actually my mother, not me) and since then I use it daily and I am very pleased with it.

From the start I must say that it was quite expensive (aprox. 10 euros) but it's a natural product:

- paraben free
- aluminium free
- cruelty free
- nickel tested
- dermatologically tested

You can find it in 5 different types:

- sun dance (these one is mine and it's smells like citrus)
- tropical wood (santal wood)
- wild senses (pomegranate scent)
- gentle rain (orange flowers)
- sweet dream

The main ingredient of Saimara deo is sodium bicarbonate, a natural replacement of aluminium. The best part of it is that it does not leaves steins on your clothes and also protects you in a delicate, natural way. 

Be aware, if you want a deo that stops sweating, these is not what you need. It leaves your skin to breath and also sweat, but prevents the bad smell. That it's all that Saimara will do for you- but for me is enough, cut sweating is a natural process and must not be blocked.

I am happy that I don't smell bad during summer heat :)




Ro.

Căutam de ceva vreme un deodorant natural, fără alumini și parabeni, care să îmi ofere protecția și îngrijirea pe care o doresc, doar că până acum două săptămâni căutările mele nu prea au dat roade.

Noroc cu mama mea, care printr-o inspirație divină a dat în DM peste deodorantele Saimara și m-a surprins cu unul.

Deodorantele Saimara sunt pe bază de bicarbonat, nu conțin parabeni, alumini și alte metale. Sunt testate dermatologic și au certificat bio. Ceea ce le face și un strop cam scumpuțe (aprox. 40 de lei), dar zic că dacă acesta e prețul prevenției merită.

Prefer să previn, nu să tratez.... acum depinde și de buzunarul fiecăruia și cât poate și este dispus să investească într-un deodorant.

După cum le spune și numele, sunt pe bază de roll-on, adică sunt lichide și se aplică pe piele cu ajutorul unei bile mobile. Simplu și ușor, fără pete pe haine sau piele.

Vin cu 5 arome diferite, iar al meu este cu parfum de citrice- perfect pentru anotimpul cald, când un  miros fresh este de dorit.

Ce trebuie să aveți în vedere dacă achiziționați un astfel de produs este faptul că nu împiedică transpirația, ci doar protejează împotriva mirosului urât. 

Iar ultima treabă o face de minune... am utilizat deodorantul în timpul unor exerciții fizice și chiar dacă am transpirat (pot spune) din abundență, a fost fără miros neplăcut. Cumva pe lângă mine mirosea a portocale și lămâi.

O altă bulină albă e faptul că nu pătează hainele- cu celelalte deodorante aveam  mari bătăi de cap din această cauză.

Singurul reproș față de deodorantul Saimara ar fi prețul, dar privind în perpectivă, nu mă deranjează să dau ceva mai mult pe el, atâta timp cât sănătatea îmi este protejată.

Voi ați încercat până acum deodorante pe bază de bicarbonat?

Comentarii

  1. Este DM la 5 km de mine si îmi este lene sa ma duc ... :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt mai norocoasa (momentan)- cobor din bloc si intru-n DM direct :)

      Ștergere
  2. Valeria Chertes9 iulie 2019 la 14:34

    Sunt foarte curioasa cum este,îmi voi cumpăra și eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place foarte mult. Dupa 30 de minute de sport, pot sa ies din casa fara sa-mi fac probleme ca as mirosi suparator!

      Ștergere
  3. DM e departe de mine. De obicei, comand chestii naturiste de pe un site.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dacă ai avut probleme financiare, atunci este timpul să zâmbești. Trebuie doar să îl contactați pe domnul Benjamin cu suma pe care doriți să o împrumutați și perioada de plată care vi se potrivește și veți avea împrumutul dvs. în mai puțin de 48 de ore. Am beneficiat doar pentru a șasea oară de un împrumut de 700 de mii de dolari pentru o perioadă de 180 de luni, cu posibilitatea de a plăti înainte de expirarea termenului. Faceți legătura cu el și veți vedea că este un om foarte cinstit, cu inimă bună. Acest e-mail este lfdsloans@lemeridianfds.com, iar numărul său de telefon WhatApp este + 1-989-394-3740

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde