joi, 11 iulie 2019

Nude makeup

These year is not my best year and I do not feel very good or happy... in fact recently I had to rethink all my life and I'm still adjusting.

I am good and I'm not good... it's a quite interesting feeling, but I don't like it at all. I must admit that it's very true that you must be careful what you wish cuz it might come true...

To sum up, I fell like I am another person. I can't say how... I can't say nothing in fact... is a very strange feeling and I'm just trying to cope with it.

Till my life's figures it out what she wants for me... I'm just waiting, and acting strange and all sort of things.

A fact is certain! I just can't stand anymore bright colors and cute, colorful nail polish and make up... It's like to much color hurts me. I am strange, I've told you!

I even don't have the energy to go shopping... but, some cute nude products from Essence caught my eyes.


The lip stick, lip gloss and the nail polish are all in a very cute nude color and I do like them all. I think that now I like those things cuz I don't want to be noticed.

I still want to be pretty and cute and chic (and all that girly things) but not to bright cuz I don't want people to notice me. I want just some peace...

About the lip stick I've wrote here. The other two products are from the same collection and are very nice and quite resistant.

I do love the lip gloss, it's very easy to apply, it's not to dark and it has a very nice glossy effect on my lips.

About the nail polish, I did believed that I will be more intense... it's very discreet and if you want something else for your nails, it may not be the  best product for you.

So, atypically for me, those 3 products are my summer kit! Simple, little and nude! I would never believed if someone told me that I will get in these state.

I do recommend all 3 products- but not my state of mind (and soul)!


Ro.

Poate că ați observat că nu mai sunt atât de prezentă în mediul on-line în ultimul timp... sau poate nu. Ideea este că în ultimul timp s-au petrecut destul de multe lucruri și cumva nu mai am energia necesară de a mă mobiliza și de a face prea multe.

2019 nu este cel mai bun an al meu (și abia este la jumătate). Nu vreau să mă gândesc ce o să mai aducă și oricum sunt într-o ipostază în care efectiv tot ce pot să fac este să aștept. Este frustrant, este cumplit de enervant să nu ai controlul asupra a ce urmează și să nu știi ce va fi mâine, dar cumva cred că este o lecție pe care trebuie să o învăț.

Cumva simt că nu îmi mai aparțin și mă lupt între ideea de a nu mai știi cine sunt și ce vreau și dorința de a trece neobservată. Drept pentru care cred că mi-am schimbat și atât de radical gusturile.

Dacă mi-ar fi spus cineva că o să ajung să îmi placă nuanțele de nude și că aș renunța la manichiura colorată și rochițele flușturatice aș fi zis că e nebun... doar că viața te surprinde!

Acesta este și motivul pentru care cred că am optat pentru cele trei produse de la Essence: oja, rujul și luciul de buze- nude toate!

De ruj vă povesteam eu și cu altă ocazie... rămăseseră celelalte două. Care au devenit un fel de emblemă a mea pe vara asta.

Sunt discrete, sunt drăguțe, rezistă destul de mult, iar raportul calitate-preț este de nota 10. Totuși, dacă preferați culorile mai vesele și îndrăznețe, nu e bai- am fost și eu acolo.

De asemenea, promit să încerc să scriu cât de mult pot pe blog și pe pagina de Facebook, atâta timp cât starea mi-o permite. Este totuși ceva ce îmi face plăcere și mă deconectează, dar cumva în ultimul timp a trebuit să-mi mobilizez toată energia spre alte arii...

E greu și nu vreau să sune a postare în care mă plâng sau caut milă, ci cumva să sumarizez motivul pentru care atât blogul, cât și pagina, nu mai sunt ce au fost cânvda.

Sper să mă înțelegeți și să citiți în continuare când mai public câte una-alta.

Până atunci, puteți găsi gama Essence This is me, în magazinele DM!

4 comentarii:

 1. Valeria Chertes11 iulie 2019, 22:45

  Îmi pare tare rău să văd că nu ești în apele tale dar sper că vei trece peste orice greutate și vei fi ca înainte .

  RăspundețiȘtergere
 2. Draga mea. draga ....
  Asta se numeste viata! Cu bune si cu rele.
  Fara sa te citesc, am scris astazi despre micile bucurii ale vietii .... Incearca sa le gasesti si încearca sa te concentrezi pe ele. iar marile problem se vor rezolva într-un final. Nu te lasa doborata de negativism ... ramai pozitiva si va fi OK!
  Te îmbratisez cu mare drag! <3

  RăspundețiȘtergere
 3. Dacă ai avut probleme financiare, atunci este timpul să zâmbești. Trebuie doar să îl contactați pe domnul Benjamin cu suma pe care doriți să o împrumutați și perioada de plată care vi se potrivește și veți avea împrumutul dvs. în mai puțin de 48 de ore. Am beneficiat doar pentru a șasea oară de un împrumut de 700 de mii de dolari pentru o perioadă de 180 de luni, cu posibilitatea de a plăti înainte de expirarea termenului. Faceți legătura cu el și veți vedea că este un om foarte cinstit, cu inimă bună. Acest e-mail este lfdsloans@lemeridianfds.com, iar numărul său de telefon WhatApp este + 1-989-394-3740

  RăspundețiȘtergere