marți, 2 iulie 2019

My Green Summer Eau de Toilette

Vara nu prea îmi place să folosesc parfumuri, căci am impresia că după ce că e atât de cald afară și zăpușeală și toate cele, un parfum ar face mai mult rău decât bine...

Cu toate acestea, îmi place să miros bine (cui nu?!), dar nu neaparat utilizând parfumuri... cremele de corp, cremele parfumate, apa de toaletă, sunt alternative la care recurg ori de câte ori simt că un parfum mi-ar da dureri de cap (mie și celor din jur).Așa că astăzi o să vorbim puțin despre apa de toaletă pe care o utilizez vara aceasta (și cât de curând vă povestesc și despre un spray de corp minunat). My Green Summer de la Yves Rocher am îndrăgit-o imediat, pentru mirosul său proaspăt, curat și numai bun de purtat vara- mentă și lămâie.

Este după cum am spus, o apă de toaletă, ceea ce înseamnă că mirosul nu persistă atât de mult timp după aplicare (cum ar face-o dacă ar fi apă de parfum). Așadar, atunci când am cumpărat produsul, mă așteptam să nu miros o zi întreagă a lămâie, doarr că trebuie să mărturisesc că sunt puțin dezamăgită de persistența sa... să zic că rezistă cel mult 2 ore... Cam puțin pentru mine, dar dacă reaplicați un puf-două, nu e bai.
Ținând cont și de preț, undeva la 40 de lei, nu am prea multe pretenții de la el.My Green Summer conține ingrediente de originine naturală, atât sticluța cât și ambalajul sunt reciclabile, iar mirosul este extrem de plăcut, fresh și ușor de purtat. Nu încarcă, nu te sufocă, ba chiar pare să aduc un strop de răcorire acestor zile toride de vară din ultima perioadă.

Îmi place că nu este dulce, greu și sufocant.... te lasă atât pe tine, cât și pe cei din jur să respire și cumva te duce cu gândul la mare și la o terasă cumințică, cu adieri suave.

Recunosc însă, tare mi-ar fi plăcut să reziste mai mult în timp. Măcar 4-5 ore și asta îl transforma într-un produs ideal. Altfel, este destul de greu să umblii în geantă cu 100 ml de apă de toaletă pentru reîmprospătare constantă...

Și vă mai spun un secret, îmi place atât de mult, încât uneori nu mă pot abține și mai dau câteva pufuri și prin cameră, doar așa, să mă delectez cu mirosul său plăcut și extrem de revigorant.

Voi ce parfumuri/creme/spray-uri preferați să utilizați vara?!

4 comentarii: