Treceți la conținutul principal

Vine Barza?!

Nu știu la voi cum era, dar eu când eram mică auzeam mereu de această misterioasă barză, aducătoare de bebeluși simpatici și bucălați- o adevărată încântare pentru părinți, bunici, mătușele și ce o mai fi...

Crescând, am aflat că nu trebuia să urmăresc berzele pe cer ori prin cuiburi pentru a vedea când urmează ca vecinii ori prietenii noștrii să aibă un bebe!

Misterul stătea de fapt în felul în care oamenii alegeau să își unească destinele, să se iubească și din iubirea necondiționată ce și-o purtau să dea naștere unui bebe adorabil și mult așteptat (și dorit)!

Iar barza, ei bine, de cele mai multe ori era medicul ori moașa... iar peste alți câțiva ani, am descoperit că a concepe un copil nu e treabă atât de simplă. Am asistat la scene dureroase, lacrimi sfâșietoare și durere copleșitoare, ori de câte ori cei din jurul meu "eșuau" în călătoria numită maternitate/paternitate.

A-ți dori cu tot sufletul un copil, a face orice pentru a avea în viața ta un bebeluș și a avea o familie completă este sublim. Dar fiecare dată când acest vis se năruie, cu el se năruie câte puțin și din inima celor ce își doresc să devină părinți...

Văzând durerea și disperarea prin care trec aceste cupluri am rămas oarecum cu frica de a nu trece și eu prin așa ceva sau de a nu putea avea un copil.

Și aici intervine super Barza și ale sale super teste. Nu, nu de sarcină de data aceasta, ci de fertilitate.


Astfel, dacă se întâmplă să aveți temeri (așa cum am eu, raportat la experiențele prietenilor mei) legate de fertilitatea voastră, dacă sunteți curioși să vedeți cum stați la acest capitol sau încercați deja să concepeți un bebe de cel puțin 6 luni și nu iese treaba cum trebuie, testul de fertilitate 2+1 este perfect!

Pe cei anxioși (me-me-me) îi liniștește, pe cei timizi îi sprijină și pe restu îi clarifică. Pachetul conține 3 teste, 2 pentru femei și unul pentru bărbați, poate fi făcut în orice moment al zilei, în intimitatea propriei case și are o acuratețe de peste 98%.

Se folosește extrem de ușor, nu este elaborat sau complicat, putând fi făcut de oricine. În acest sens vă las și un filmuleț (profi) mai jos.



Eu am recurs la această metodă pentru că de fel sunt mai panicoasă și consider că prevenția e mai bună decât tratamentul (deși nu îmi iese mereu). Și cumva, prăpăstioasă fiind, tind să plec de la partea negativă și să îmi fac tot felul de gânduri negre. Și cumva pentru că știu că sunt gânduri negre și fac din țânțar armăsar, încerc să mă temperez și să nu apelez la medic pentru orice chichiță.

Drept pentru care am fost în extaz când am aflat că pe piața din România există teste de fertilitate și imediat ce am aflat una ca asta m-am dus direct la farmacie și mi-am cumpărat un kit să mă verific. Plecând, desigur, de la ideea că dacă testul nu iese bine așa am un motiv să merg la medic, să mă caut bine și cumva până vine momentul unui bebe, să mă "repar".

Puțin paranoic, știu, dar cumva util. Și chiar aș recomanda să se efectueze astfel de teste. Și nu neaparat când vă doriți un copil sau când deja vă străduiți și nu iese, ci înainte, preventiv. Pentru că așa afli din timp cum stai cu sănătatea și în caz de ceva negativ, să intervii la timp, salvând nervi, lacrimi, ani și încercând să rezolvi problema.

Kit-ul nu costă mult, te scapă de dubii și drumuri pe la medici. Totuși, dacă testul vă indică faptul că sunteți fertili, dar voi tot nu puteți concepe, vă recomand să mergeți la doctor pentru investigații suplimentare.

Noi nu ne-am apucat de treabă, căci nu ne aflăm într-un moment zen pentru un bebe, dar după tot ce am văzut în jurul nostru, faptul că am făcut un astfel de test și ne-am asigurat că suntem bine, ne-a calmat.

Sper că, indiferent în care dintre situațiile de mai sus sunteți (sau poate doar din curiozitate), dacă alegeți să faceți un astfel de test să vă aducă doar rezultate bune!

Și indiferent dacă alegeți să vină barza acum ori mai târziu, un control de asigurare din când în când, consider că e cel mai responsabil lucru pe care îl puteți face.


Deci, la voi când vine barza?!

Comentarii

  1. Valeria Chertes22 mai 2019 la 23:24

    Mulțumim pentru recomandare

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca si lui bunica (adica mie!)îi trebuie un test de sarcina ...
    Nu prea mai mea venit ciclul în ultmii ani! Oi fi gravida? Hahahahaha ......
    Gluma, gluma dar ... la tine cand vine barza? :))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihihihi nu se stie niciodata... barza poate veni (mai nou) la orice varsta. Trebuia sa vina barza si la noi, doar ca viata a decis ca nu anul asta... Urmeaza niste extra schimbari, dar despre care nu putem vorbi (inca).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde