Treceți la conținutul principal

Gerovital Beauty

Drăguțele mele cititoare,  îmi cer scuze pentru absența din ultima perioadă, dar în acest moment în viața noastră se întâmplă o mulțime de lucruri noi și până ne organizăm și dezmeticim, e mai greu cu on-lineul.

Sper totuși ca în acest timp să nu uitați de mine și că de la jumătatea lui iunie să ne reintrăm în normal. Până atunci însă, vreau să vă vorbesc despre produsele de machiaj Gerovital Beauty, descoperite recent.

Până să le testez în cadrul campaniei Buzz Store auzisem de ele și chiar le văzusem în magazin, recunosc că nu am avut curiozitatea să le achiziționez...

Acum însă câteva dintre produsele lor mi-au devenit atât de dragi, încât am de gând să le mai cumpăr (după ce le termin pe cele din prezent, desigur)!

Rujul cremos cu Acid Hialuronic și anticearcănul sunt de departe cele mai dragi produse; mai ales anticearcănul.



Pe lângă cele două menționate mai sus, am avut ocazia să mai testez fondul de ten și mascara Suprem Lash. În ceea ce privește ultimul produs, nu pot spune că am fost dată pe spate- în primul rând pentru faptul că de felul meu nu prea utilizez astfel de produse de make-up (căci din fericire am gene frumoase) dar și pentru că de câțiva ani buni am un produs preferat și până acum nu m-a convins un altul să îl schimb.

Cu toate acestea, acest rimel își face treaba bine, nu încarcă genele, le dă o formă și culoare frumoasă și se demachiază destul de ușor. Dacă nu sunteți pretențioase și vă doriți un produs cu un raport calitate-preț corect, Mascara Suprem Lash este a win-win solution.

Când vine vorba de fond de ten sunt destul de pretențioasă, mai ales că tenul meu este unul destul de sensibil și nu suportă toate produsele de acest tip. Nu am avut probleme cu fondul de ten Gerovital, iar acoperirea mie mi-a plăcut mult. Nu încarcă tenul, este ușor de aplicat, nu se vede ca o mască și rezistă destul de mult pe ten.

Mie mi se potrivește nuanța Nude, iar acest produs conține SPF 10, acid hialuronic și vitamina E. Este fluid, cu o textură plăcută (după cum am mai zis) și uniformizează frumos tenul, mascând imperfecțiunile. Mi-a plăcut și cu siguranță îl recomand (mai ales că are un preț super friendly- aprox 50-60 lei).

Iar preferatul meu, anticearcănul Soft Focus, pot afirma că este piesa de rezistență a întregii game Gerovital make-up!


Acoperă eficient nu doar cearcănele, ci și micile imperfecțiuni sau chiar acneea. Este extrem de ușor de aplicat, cu o textură extrem de fină și plăcută la atingere.

Chiar și cearcănele extrem de închise la culoare (gen movulii) reușește să le acopere eficient- nu încarcă, nu are aspect de mască și nu irită.

Rezistă mult pe ten, fără să curgă ori să se strângă în ridurile fine/de expresie și după cum spuneam, poate fi utilizat și pentru a masca alte imperfecțiuni.

Merge mână în mână cu fondul de ten, completându-se reciproc, iar prețul este extrem de mic pentru cât de bun este acest produs- 36 lei. Aproape egalează produsele profi, iar pentru mine acesta este un mare plus.



Și cel din urmă, ruful cremos cu Acid Hialuronic, m-a impresionat extrem de plăcut. Deși nu am avut norocul să primesc o nuanță care să se potrivească bine cu tenul meu, mă bucur că l-am testat( plus că i se potrivește maică-mii și am fericit-o cu un cadou util).

Ce mi-a plăcut la acest ruj este textura cremoasă, dar lejeră în același timp. Rujul se aplică foarte ușor, nu se întinde și conferă buzelor un aspect catifelat și ușor glam. Rezistă destul de bine pe buze ( dar nu este rezistent la transfer) și nu le usucă- ceea ce este un mare plus. Pe mine m-a convins, fapt pentru care mi-am achiziționat din magazin nuanța potrivită mie- 07, roșu turc. Așa că dacă și voi iubiți rujurile roșii, e musai să îl încercați pe acesta!

Produsul primit de mine vă las să îl admirați mai jos.


Voi ați încercat până acum produsele de machiaj de la Gerovital? Dacă da, vă plac? Și dacă nu, ce ați testa prima oară?

Comentarii

  1. Nu am avut niciodata un produs Gerovital ...
    Habar nu am, de ce?!
    Sa le folosesti cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Valeria Chertes5 iunie 2019 la 15:28

    Sa le folosești cu drag.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde