Treceți la conținutul principal

Farmecul unei provocări

În ultimul timp se vorbește din ce în ce mai mult despre egalitatea între sexe, conceptul de performanță dar și provocările zilnice.

Cu toate aceste noțiuni și stări complexe, cum să nu te agiți, să nu te stresezi ori să îți pui la îndoială propriile abilități!?

Cu certitudine, există farmec în orice provocare, dar cum găsim acea fâșiuță subțire dintre prea mult și prea puțin? Cum ne măsurăm performanțele și cum ținem scorul feminin vs. masculin?!

Performanța toți o vor, 
E dorită, e iubită, căutată și cinstită
Îți aduce gloria și renumele
Provocarea-i s-o câștigi dar și s-o menții

E o luptă între sexe, 
Dorință de afirmare,
Dar în timp ce o obții,
Nu uita și să trăiești

Viața să o prețuiești, 
Să iubești, să fii iubit,
Să fii darnic, să fii bun,
Ca demn apoi să pivești drumul ce ai străbătut

Și cu Farmec să-i aduni
Pe toți dragi în jurul tău
Să zâmbiți și să trăiți pe deplin liniștiți,
Provocarea să îți fie echilibrul performanță-fericire!




Așadar, după cum încearcă și poezioara de mai sus să evidențieze, în viață e mai important drumul și acțiunile tale pe acest drumeag. Să te poți bucura, să transformi orice provocare într-un joc amuzant, să îi ai pe cei dragi alături, să te bucuri cu și împreună cu ei de orice performanță- realizând că cea mai mare performanță este capacitatea de a te bucura de viață!

Iar pentru mine nu există feminin vs. masculin, nu îmi place ideea de concurență între sexe, nu este pe placul meu și nici nu intră în setul meu de valori. Viața, de asemenea, departe de a o considera o provocare, o consider o șansă infinită de oportunități, fericire și gratitudine- că am opucat o nouă zi. De ce să o transformăm într-o provocare, într-o competiție ori într-o permanentă stare de alertă?!

Motiv pentru care consider că din același unghi trebuie privită și noua gamă de cosmetice pentru bărbați - Gerovital Man! O minunată oportunitate de testare, experimentare și fericirea de a descoperi cosmeticele potrivite.


Și ce poate fi mai potrivit unor adevărați patrioți dacă nu o gamă de produs 100% românesc, pentru performanță pe toată linia: sport, muncă, familie etc.

Și indiferent că vorbim de produse cosmetice, viața de cuplu, locul de muncă ori sala de sport, pentru mine nu există conceptul de performanță feminină vs. masculină. În mintea mea, cea mai bună soluție este colaborarea. Atât femeile, cât și bărbații au punctele lor forte, dar și slabe, iar cheia succesului constă în completare!

Acolo unde ei îi lipsește ceva, intervine el și invers. Nu trebuie să lucrăm unii împotriva altora, a fi vs., ci trebuie să colaborăm. Nu avem nimic de demonstrat nimănui, nu suntem la concurență cu nimeni. Tot ce e nevoie să arătăm e înțelegere, dragoste- să putem dărui fiecare ce avem mai bun și astfel să construim o societate cu adevărat performantă.

O societate care nu trebuie să fie mereu contra, care nu trebuie să se războiască, ci o societate autentică, veridică, frumoasă!

E greu, e un drum anevoios, căci am fost învățați că avem nevoie să demonstrăm că suntem buni ca ceilalți să fie mândri de noi, că trebuie să concurăm, că între femei și bărbați e o luptă de secole. Dar avem puterea de a schimba asta și a ne transforma drumul în unul frumos, presărat cu încredere, iubire și muncă în echipă.

Și poate că primul pas, micuț și timid spre schimbare constă chiar în share-uirea cosmeticelor, pas cu farmec ticluit de cei de la Gerovital - Doctor în frumusețe

Tocmai această gamă de cosmetice evidențiază importanța colaborării, a muncii în echipă și a performanței obținute în colaborare.

Fiole cu Acid Hialuronic 5% Gerovital Man, gelul de duș ori șamponul clean&cool, reprezintă modul perfect de a colabora sub duș, cu zâmbetul pe buze.


Și da, trăim într-o societate competitivă, aflată pe repede-nainte, o societate ce ține să ne amintească la orice pas că femeile trebuie să lupte cu bărbații. Însă ce ar fi să lăsăm armele la o parte și să ne acordăm mai mult timp de răsfăț, să ne bucurăm de produsele de îngrijire destinate fiecăruia, să colaborăm și să iubim mai mult?!

Căci, la final, când o să tragem linia supremă, ce va cântări mai mult? Cât de bun ai fost sau cât de prezent ai fost?!

Nu există cel mai bun părinte, cel mai bun angajat sau cel mai bun sportiv! Există implicat, determinat, pasionat- căci bunătatea, asemenea frumuseții sunt relative. Fii mulțumit cu tine, nu concura cu societatea, dă ce ai mai bun nu în încercarea de a câștiga titlul de cel mai bun, ci din dragoste pentru cei din jur, pentru tine și pentru ceea ce faci.

Iar atunci, nu va mai trebui să concurezi cu nimeni nici măcar o secundă! 




Articol scris pentru Super Blog 2019, ediția de primăvară.

Comentarii

  1. Cred ca domnii vor fi "fermacati" de provacarea ... Gerovital! :))
    Saptaman cu spor! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saptamana cu spor si tie! Sper ca pe acolo pe la voi vremea e mai vesela, ca aici e tare plangacioasa :)

      Ștergere
  2. Vă rog să citiți acest lucru, vă sunt foarte recunoscător Dr. WHITE pentru ajutorul pe care l-ați dat familiei mele și pentru că mi-ați adus familia înapoi la mine după ce s-a pierdut orice speranță datorită faptului că am luat contact cu mulți jucători de vrăji atât online, cât și fizic, dar nimeni nu a putut să mă ajute până nu l-am întâlnit pe Dr. WHITE viața mea a fost foarte rănitoare, de asemenea, plină de bucurie fericire, pentru că în cele din urmă familia mea a revenit ca una, de când m-ai ajutat, soțul meu mă tratează foarte frumos și mă tratează ca pe o regină care Întotdeauna mi-am dorit cel mai important lucru să nu mai aibă amantă, îmi acordă atenția de timp ca niciodată. Mulțumesc foarte mult Dr. WHITE, poate ajuta oricare dintre aceste probleme.

    (1) Îți dorești Ex-ul înapoi?
    (2) Ai mereu coșmaruri?
    (3) Vrei să fii promovat la locul de muncă?
    (4) Vrei să alerge după tine femei / bărbați?
    (5) Vrei o vrăjeală să poarte un copil?
    (6) Vrei să fii bogat?
    (7) Vrei ca soțul / soția ta să te iubească pentru totdeauna?
    (8) Vrei să îți crești dimensiunea pula? / Să dureze mult când faci sex?
    (9) Doriți să vă recuperați banii pierduți?
    (10) Vrei să oprești divorțul?
    (11) vraja pentru a primi departamentul.
    (12) Vrei ca orice dorință să fie acordată de cineva?
    (13) Vrei ca vraja să concepă?
    (14) Ai nevoie de un inel magic?
    (15) Vă este greu să câștigați un caz în instanță?
    (16) Vrei să te căsătorești cu partenerul tău cât mai curând posibil?

    adresa de e-mail este: wightmagicmaster@gmail.com
    WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde