Treceți la conținutul principal

Be an e-lectric!

"In a world full of diesel cars, be an e-lectric!"



Când vine vorba de șofat trebuie să recunosc, sunt un fel de baba și mitraliera și aș prefera să fac orice este posibil numai să nu trebuiască să fiu la volan. Ceilalți ai mei însă (lucky me) sunt adevărați regi ai șoselelor și cred că dacă ar fi posibil ar dormi cu mașina în pat! Recunosc, nu mă deranjează, pentru că profit din plin din pasiunea lor de a conduce, evitând pe cât posibil să conduc eu :)

Și cum oricărui pasionat de patru roți îi place orice e nou, interesant, inovator și extraordinar legat de mașini, accept fericită să îi însoțesc oriunde își doresc.

Așa am ajuns la un salon de vânzări auto, unde chiar și eu, afoana șefă am fost impresionată de bijuteriile văzute și mai că m-am lăsat convinsă să o fac pe șoferița.

Crush-ul meu, un Mercedes-Benz EQC, primul membru din familia Mercedes EQ, deci cumva ne și potrivim... el primul mai altfel din familia lui, eu prima antitalent la șofat din familia mea! 

Unde mai pui că reprezintă viitorul conceptului de e-Mobility, plus consum redus, ideal pentru un buzunar zgârcit ca al meu. 

Ce să mai, vă spuneam eu, am fost făcuți unul pentru celălalt!

Și pentru că atunci când vine vorba de prima iubire îmi place să mă informez de la A la Z despre noul cruh, imediat ce am ajuns acasă m-am pus pe cercetat și notat despre e-Mobility, cine știe, poate că viitorul mașinilor va însemna și viitorul șofatului pentru mine...

Butonând, vizionând, cercetând și notând o lume cu totul și cu totul aparte mi se înfățișa înaintea ochilor... drumuri șerpuitoare, mărginite de-o parte și de alta de plopi foșnitori și râuri cristaline. Ciripit vesel de păsărele în amurgul rozaliu și eu soferiță! Relaxată, fără griji, cu un aer ușor retro și o pereche chic de ochelari la volanul noului meu Mercedes-Benz EQC, zburând iute ca gândul și ușor ca vântul.

Silențios, fără a polua mediu, îndreptându-mă spre locurile atât de dragi mie, unde mi-am petrecut copilăria.

Din fericire birturile ponosite de pe marginea drumului au fost înlocuite de stații de reîncărcare electrică, iar parcările old fashion de odiniară sunt adevărate e-parking, cu tot ce presupune tehnologia viitorului.

Benzinăriile dispar și sunt înlocuite de adevărate sere luxuriante și grădini botanice pline de viață, unde poți intra scanând cardul e-mobility E-lectric Car, excelente pentru a te relaxa în caz că drumul a fost prea lung, șeful prea cicălitor ori bebelușul prea scâncitor.

Plus că pentru cei ca mine, afoni la condus și un dezastru la alimentat mașina in the traditional way, e o bine-cuvântare trecerea la e-mobility. Și mă bucur că acum toți participanții la trafic și-au achiziționat mașini electrice. 

Numai când mă uit în urmă și îmi amintesc câte glume s-au făcut la adresa mea și a drăguței mele mașinuțe electrice, câte critici am suportat noi două și șușoteli pe la spate... doar pentru că in a world full of diesel cars we choosed to be e-lectric.

Și cât mă bucură decizia mea, dar cât mă bucură transformarea asta a lumii! Am scăpat de fumul gros și înecăcios al țevilor de eșapament, de mirosul înțepător al benzinei și motorinei: DI-VIN!

Unde mai pui că cea mai faină chestie pe care o aduce tehnologia e-mobility este posibilitatea cultivării propriei grădini cu suculenți în torpedou. Eu am ales această opțiune, plantele de aloe-vera fiind ideală pentru tratarea ciupiturilor, arsurilor etc. (deci un torpedou tip first aid kit când ești cu cortul). Dar cel mai cel element al mașinii mele este plafonul tapetat cu licheni, pentru a absorbi praful din interiorul mașinii, a bucura ochii și a relaxa inimioara.

Cary, căci așa mi-am botezat mașina, e mai mult decât o simplă mașină, e o oază de liniște și confort, o a doua casă- căci călătorului îi șade bine cu drumul, dar și cu o mașină pe măsură!

Unde mai pui că astfel de mașini sunt pet friendly, iar Ducele casei se simte în elementul lui țopăind și dormitând și țopăind și răsturnând...

.... ghiveciul cu flori al bunicii... stai, ghiveciul cu flori al bunicii în Cary?!?! 


În fața ochilor ecranul laptopului pâlpâia, bateria fiind aproape pe ducă, iar clipul de prezentare al mașinii mult visate rula pe repet. Cary a fost doar un vis, dar primul pas spre a fi o super-șoferiță a fost făcut! De azi aleg să fiu singura e-lectric dintr-o lume plină de diesele.

Iar visul meu va fi mai aproape cu încă un pas spre a deveni realitate.

Pentru tine cum arată o lume în care e-mobility-ul a pus stăpânire pe toți iubitorii de mașini?! 


Imaginează-ți, visează, construiește! Și poate deveni realitate.






Acest articol participă la Super Blog, ediția de primăvară, 2019.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde