Treceți la conținutul principal

Cina noastră boierească




Când natura se trezește și tot în jur înflorește
Știi că mai e doar un strop
Până la sărbători,
Când ai musafiri acasă și bucate faine pe masă!

Și ai vrea să-i primești ca la conacele boierești,
Dichisit și aranjat, ba chiar îndestulat
Într-o casă impozantă
Să-i impresionezi pe dată!

Dar roboru și dobânda
Ți-au secătuit valuta.
Mai c-ai vrea iar să fie iarnă,
Sau ca-n balada lui Manole, oaspeții să nu-ți mai vie..

Fii pe pace și zâmbește, soacra, nora ori pisica
Nu e cazul să-i zidești!
Fugi pe Google, dă un search,
SomProduct să găsești, casa s-o dichisești.

La prețuri pentru toți
Și gusturi fel de fel,
Scaune și mese noi se găsesc câte vrei,
Oaspeții să-i tratăm ca pe rude-mpărătești!


Nu știu voi cum sunteți, dar nouă de sărbători ne place să avem prietenii și familia în jurul mesei, să râdem, să glumim, să ne simțim bine și să ne facem cadouri unii altora. Fie că e vorba de zile de naștere, Crăciun, Revelion, Paște sau alte evenimente importante, prânzul în jurul mesei este acel moment magic ce reușește să întărească relațiile.

Dacă pentru bărbați magia se petrece afară, în jurul grătarului, pentru noi, fetele, aceasta se întâmplă în jurul mesei de bucătărie, unde trebăluind, gătind, aranjând și degustând, punem bazele bucatelor ce ne vor dezlega limbile, ne vor însufleți inimile și bucura sufletele.

Însă masa de living este cea care ne aduce pe toți împreună, ca în filmele vechi ori romanele cu aristocrați, veseli și eleganți, ca-n conacele boierești!


Iar anul acesta, mai mult ca oricând, ne așteaptă lucruri extraordinare de sărbătorit la vacanța de Paște. Și pentru că suntem perfecționiști, dar portofelul nu ne susține pe cât ne-am dori, ne-am decis să ne impreionăm musafirii prin intermediul micilor obiecte de decor și nu prin renovatul mult dorit.

Ne-am gândit mult și până la urmă am decis că cea mai bună schimbare (și investiție) ar fi într-un set de dining.

Dar cum stăm cam prost și la capitolul timp, varianta shopping-ului online ne este cea mai dragă, iar site-ul celor de la SomProduct este asemenea somei lui Huxley: provoacă dependență și 100% fericire!

Și nu mai vorbim de gama uriașă, cu prețuri prietenoase, de mese și scaune, numai bune de impresionat musafirii și de dat vești importante, ce cu certitudine ne vor schimba viața. Totuși, pentru că ne dorim ca această masă de Paște să fie de neuitat, adăugăm în coșul de cumpărături și câteva plante artificiale, veselă colorată și pahare din cristal, să auzim cum sună fericirea!

Nu uităm nici de fețele de masă, iar pe SomProduct, găsim tot ce ne dorim, de la alb imaculat până la roz pastelat ori maci atent brodați.

O casă frumoasă și primitoare în prag de sărbătoare este esențială, iar o casă chic e imperios necesară pentru vești colosale, cu efect wow și un buget mic.

Lucrurile mici fac diferența, iar inspirația este cea care oferă acel plus de je ne sais qoui, după cum însăși deviza SomProduc o spune: Inspiring confort!

Căci și noi credem cu tărie că e important să ne lăsăm inspirați de tot ceea ce ne oferă confort, un sentiment de tihnă și fericire. Iar mesele în familie sunt cel mai potrivit fel de a o demonstră. Căci unde, dacă nu în jurul mesei cu bucăți alese se dau cele mai importante vești!?

Voi ce vești bune aveți de dat de sărbătorile acestea?! 



Articol scris pentru Super Blog 2019, ediția de primăvară.

Comentarii

  1. Imi place mobila aleasa de tine! In schimb peretele si grinzile din tavan ma omoara si stii care e culmea ... asa e modern! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ce spui, fundalul nu m-a dat pe spate. Deja se stie insa, mie imi plac casutele mai retro :) Dar recunosc, am o mare slabiciune pentru mobila alba.

      Ștergere
  2. Foarte frumos,mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ești îndrăgostit de cineva și el/ea nu-ți răspund gestul, ești frustrat din cauza unei despărțiri, atunci poți folosi asta pentru a atrage acel iubit înapoi în viața ta. Îți readuce fostul înapoi și ajută la rezolvarea căsniciilor rupte. Viața este prea scurtă pentru a fi nefericit. Gandeste-te la asta. Meriți cea mai mare fericire și dragoste, Dr. DAWN mi-a restabilit căsnicia și poate face același lucru pentru tine.

    Notă: acesta este total inofensiv și nu are efecte secundare, contactați Dr DAWN,
    dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde