Treceți la conținutul principal

Căsuța noastră

Căsuța noastră cuibușor cu nebunii
Ne așteaptă într-o zi
Cu drag s-o construim
Cu materiale premium s-o 'mpodobim


Și cu încântare să o iubim
Fericiți în grădina cu glicin să fim
Anual s-o văruim
Și cu blană de pisoi să o drăgălim


Căci motanul va fi rege
Peste living și budoar
Pe pernuțe de cașmir va dormi
Și pe mobila de fag ghiarele-ș va ascuți


Să fim premium din prima zi până-n ultima
Cu materiale chic de la Casa de Comenzi
Bănuți să economisim
Și dragonul blănos să-l putem hrăni.



Chestiunea casei de vis a fost dezbătută și extradezbătută, visul unei căsuțe mici și cochete deja este extra-consumat, dar speranța că la un moment dat în viață o să ne bucurăm de devenirea în realitate a visului rămâne. Acum, desigur, ceva mai cert că o să se întâmple pe la 80 de ani, cu vreo 2 zile înainte să trecem la somnul cel veșnic, ori într-o viață paralelă, dar nu-țj aduce anul ce-ți aduce ceasul, așa că.... cine știe!?

Rămân la ideea că pentru noi casa ideală, cea construită cu materiale premium la prețuri prietenoase (că doar vrem să ne putem hrăni motanul) trebuie să aibă musai-musai o grădină cu glicin și liliac, narcise și lalele, trandafiri și hortensii, meri și smochini și pavaj Arte, pentru acrobațiile artistice ale motanului la vânătoarea (eșuată) de vrăbii și insecte.

Iar când vine despre uși, clar mizăm pe ușile de interior Porta Doors, pentr-un plus de siguranță și securitate la asediul blănurilor.

Și dacă tot mergem pe premium, premium vom fi pân la capăt, motiv pentru care, clar, dăm cu var d-interior Caparol!

Premium va fi toată casa, de la cei ce-o locuiesc (motanul mai ales), până la materiale, flori și alte zorzoane. Căci premium nu e doar așa, un fel de-a zice, e o stare sufletească și o calitate aparte. Tot ce-i premium e făcut ca să dureze, place ochiului și minții, sufletul îl măgulește și casa o cucerește.

Premium înseamnă calitate, rezistență, asumare! Căci să-ți construiești o casă nu e o treabă oarecare; înseamnă implicare, muncă multă, decorare, cheltuială și dorință de a pune bazele unui trai de-o viață.

E nevoie de iubire, de speranță și desigur, fără doar și poate de materiale bune, rezistente și ochioase. Dar și de oameni buni care să te-ajute bine cu tot ce ai tu trebuință, fără să te jefuiască și portofelul să ți-l golească. Oameni și echipe bune, ca cei de la  vindem-ieftin. ro, Casa de Comenzi, ce îți vin în ajutor cu produse premium la prețuri prietenoase, spaima de falimentare să îți îmblânzească și visu să-ți împlinească.

Așadar, de ești ca noi și deja și-ai creionat casa ce mult ți-o dorești, dă un search pe casa de comenzi, fă o listă generoasă cu tot ce-ți dorești și de mâine vesel, visul poți să-ți împlinești.


Postare scrisă pentru Super Blog 2019, ediția de primăvară.

Comentarii

  1. Foarte frumos,succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa va ajute Dumnezeu sa chiar sa va faceti casuta voastra! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Holy Moly cum am scris .... hahahahaha ...
      Ma grabeam pentru ca trebuia sa plec! Da tu ma întelegi ce am vrut sa zic! :))

      Ștergere
    2. Important e gestul, restul e can-can! Merci mult, asa sa ne ajute doamne doamne!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde