duminică, 18 noiembrie 2018

Revelion la cald!

Cu toții cred că iubim perioada vacanței de Crăciun, când timpul pare că stă în loc, natura se îmbracă într-un strat grosuț de omăt, lumea este mai bună, mâncarea îmbelșugată și cheful de distracție dat la maximum!

Doar că, sincer vorbind, de la un timp...

... De când am cam îmbătrânit, 
Frigul nu prea ne mai place, că ne sâcâie la oase... 
Și deși iubim Crăciunul ș-adorăm Revelionul, 
TTare mult ne-ar mai plăcea să-l petrecem la căldură, 
Pe o plajă tropicală și servind fructe de... mare!


Și cum vremea de afară se arată atât de friguroasă, vântoasă și zgribulită, într-o fracțiune de secundă m-am decis cu a mea jumătate ca în 2018 să plecăm departe, pentru un Revelion în Thailanda

Fără prieteni, fără familie, fără obligații, fără părinți care să concureze și anul acesta la rolul de cel mai bun organizator al mesei de Revelion, fără frig, fără gălăgie și vecini prea trotilați. Doar mare, soare, nisip fin, liniște și plimbări lungi cu barca!!


Decizia astfel fiind luată, următorul și cel mai important pas era identificarea agenției potrivite (adică găsirea unui fel de complice) alături de care să ne organizăm escapada, pentru a avea cel mai reușit Revelion la cald.

După câteva click-uri pe internet, consultarea cu prieteni ce au mai călători în locuri exotice și compararea ofertelor speciale, ne-am oprit asupra celei mai simpatice agenții! Și așa Revelionul nostru la cald a devenit un Revelion Christian Tour!

Și asta pentru că ne dorim să trecem în Noul An nu ciocnind deja bine-cunoscutul pahar de șampanie, ci admirând grupurile fascinante de elefanți. Un fel de poza cu elefanții, să le înlocuim pe cele cu artificiile.

Și credeți-ne, nu a fost greu să alegem Thailand, ținând cont că pe site-ul Christian Tour am găsit oferte speciale Revelion de-a dreptul grozave.

Șapte nopți de cazare, transport cu avionul asigurat din București, ghizi locali, asigurare medicală și multe alte beneficii, precum și un circuit de neuitat, așa ca să ținem minte Revelionul acesta chiar și când o să facem Alzheimer.

Bangkok, cu ale sale peisaje și templuri uimitoare, Krabi, cu insulele fascinante, nu au cum să nu îți inspire libertate și fericire! Dorința de iubire, de frumos, amintiri incredibile și chef de viață.


Dacă înainte și în ziua de Revelion o să ne purificăm mintea, corpul și spiritul vizitând temple, fiind mai aproape de divinitate și de noi înșine, după această incursiune specială, începem anul vizitând locuri magice.

Deja îmi imaginez cum o să ne plimbăm relaxați, mână în mână, îndrăgostiți mai ceva ca la început, admirând plaja paradisiacă din Krabi și făcând scufundări în marea Andaman.

Și după experiențe atât de intense, feluri de mâncare exotice și o vacanță de iarnă altfel (care clar ne definește), o să profităm din plin de ziua liberă inclusă în circuitul Christian Tour, să facem shopping pentru noi și toți cei dragi. Asta așa, să încercăm să aducem Thailanda acasa și prin mici suveniruri, nu doar prin amintiri.

Cu bateriile încărcate, pielea și osicioarele bătrâne mângâiate blajin de soare, cu un aer exotic în priviri și plăcerea unui Revelion la cald, putem reveni pe meleaguri românești, să înfruntăm iarna și gerul mai cu spor! Și job-ul desigur, mai ales job-ul!

Articol scris pentru Super Blog 2018, ediția de toamnă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu