joi, 15 noiembrie 2018

How to: Smart shopping on Black Friday

Shopping-ul inteligent de Black Friday este TheAnswer pentru orice împătimit de reduceri și cumpărături!


Și cum până și eu ador să îmi fac cumpărăturile în această perioadă magică din an, de-a lungul timpului mi-am făcut o strategie pentru smart shopping! Că-i musai să cheltui inteligent, mai ales în prag de sărbători și de iarnă grea.

Clișeic ori ba, totul începe cu o listă, că de it's making a list and checking it twice, e valabil și de Black Friday.

Lisa mea e frumos categorizată în:

- pentru mine;
- pentru cei dragi (iar aici intră cadourile de Moș Crăciun pentru prieteni și familie);
- pentru casă.

Pentru mine e simplă treaba, de Black Friday obișnuiesc să îmi completez ținuta de iarnă. Mai pe scurt, să îmi cumpăr piese vestimentare esențiale, ce dintr-un motiv sau altul îmi lipsesc ori peste ani s-au uzat. Cămășibluze de damă, ghetuțe călduroase și mânuși pufoase - absolut și imperios necesare sezonului rece!


Pentru mama și prietene genți de damă colorate și încăpătoare, pentru soț un fular călduros, pentru tătic o vestă chic iar pentru nepoței căciulițe colorate- imposibil să dai greș.


Pentru casă un covoraș și lumănări parfumate și poate chiar și o perdea satinată. Desigur, dacă după ce achiziționăm strictul necesar și darurile pentru prieteni mai rămâne suficient buget.

Pentru că al doilea ca importanță în planul smart pentru Black Friday este sfântul buget! Iar pentru mine e musai sfânt! Nu-l depășesc nici măcar cu 10 bani...

Și pentru că e mult mai simplu să comanzi online în această perioadă, eu îmi îngrămădesc în whishlist tot ce mi-a făcut cu ochiul, ca atunci când se pornesc reducerile, totul să fie mult mai operativ și să nu care cumva să rămân fără piesele vestimentare și cadourile dorite.

Așa că dacă vreți să fiți un Moș darnic și toți cei dragi să vă iubească, începeți cu shoppingul de Black Friday!

Shop smart, shop from Answear!


Articol scris pentru SuperBlog 2018, ediția de toamnă.

2 comentarii: