joi, 18 octombrie 2018

Workshop financiar by BCR


"Adesea, banii costă prea mult." (R. Emerson)

Pentru toți aceia dintre noi care s-au gândit măcar o dată la o cale de cum să faci bani, am o veste bună!

BCR și-a unit specialiștii, a adunat informațiile necesare și a conceput cel mai cool workshop financiar pentru toți cei inițiați, dar și cei neinițiați.

Școala de bani, un proiect special pe piața din România și susținut de BCR își propune ca printr-un curs futurist să te învețe cum să îți crești visurile și să obții mai mult de la banii tăi!


Indiferent dacă avem 5 sau 95 de ani, toți ne dorim mai multă independență financiară, dar pentru a putea ajunge în acest punct avem nevoie de educație financiară.

Școala de bani BCR își propune să ne sprijine tocmai pentru a obține independența financiară mult dorită! Urmând cursul gratuit pentru adulți și super prietenos cu copiii, poți avea parte de o experiență deosebită în fiecare joi, la sediile BCR. Sau chiar la tine acasă dacă faci parte dintr-o organizație interesată de educație financiară.

Tu trebuie doar să fii super entuziasmat, deschis să înveți lucruri noi și să știi pentru ce strângi banii!Cu siguranță te gândești la o excursie de vis, un laptop ultra-performant, o mașină, o casă sau poate un inel pentru ACEA cerere specială... dar pentru toate astea e nevoie de ceva economii, un buget personal... atât de greu de adunat în zilele de azi.

Și pentru a te ajuta să te clarifici încă de la început unde se duc banii tăi, ce stil financiar ai (poate ești master-economie sau mână largus sau poate chiar oficinalis zgârcitus), înainte de a purcede la școala de bani, dai extemporal!

Fără note, dar edificator! Asta așa, ca să te cunoască experții BCR mai bine, dar să deslușești și tu ce stil financiar ai.

Gratuit și fără note, cum să nu iubești o astfel de școală!? Mai ales dacă la final vei reuși să îți atingi obiectivele mult dorite.

Și pentru că specialiștii BCR și-au propus să transforme populația românească într-o populație conștientă, educată și implicată, materialele lor sunt adaptate în funcție de vârsta și profilul național. Oricine poate beneficia de cursurile Școlii de Bani, fie că e pici de grădiniță, student eminent ori bătrânel antreprenor.

Tot ce trebuie să faci e să ai curajul de a recunoaște că ai nevoie de ajutor, să aplici online pentru programul inițiat de BCR și specialiștii te vor susține să obții mai mult de la banii tăii pentru a putea să îți construiești o viață mai bună.

Tu ești CEO-ul vieții tale, a banilor tăi și a dorințelor tale! Banii sunt un instrument, BCR vă învață cum să îl mânuiți pentru a obține tot ce vă doriți!!! Haide-ți fuguța-fuguța, înscrieți-vă online și cultivați relația corectă cu banii. Mai ușor de atât nu se poate!

Această postare a fost scrisă pentru SuperBlog 2018, ediția de toamnă.3 comentarii: