Treceți la conținutul principal

Unboxing Happiness

Ce ai spune dacă ți-aș mărturisi că un simplu video făcut la momentul potrivit și trimis persoanei potrivite ți-ar putea aduce reducerea mult dorită pentru renovarea casei?!

Sunt sigură că ți-ai da ochii peste cap și ai mormăi în barbă că iar încearcă cineva să promoveze ba un site, ba să popularizeze unboxing-urile, ba să se distreze pe seama altora.

Dar nu... de data asta unboxing-urile îți aduc garantat super reduceri la orice comandă plasată pe site-ul Vinde-Ieftin.ro!!! Ca să te bucuri de promoția asta atât de faină tot ce trebuie să faci este să filmezi livrarea produselor comandate, unboxing-ul și fericirea ta la gândul că o să îți renovezi casa cu cele mai bune materiale de construcții, să transmiți testimonialul video și voila!!!!!! REDUCEREA e a ta!

Noi așa am procedat când ne-am comandat piatra naturală pentru reamenajarea grădinii și ne-a prins tare bine.

Recenzia video făcută ne-a adus posibilitatea de a continua reamenajările, drept pentru care ne-am mai luat și câteva role de tapet, dar și câteva plăci de gresie și faianță.



Unde mai pui că pe lângă reducerea obținută, materialele ne-au venit fix la poartă, scăpând astfel de toate bătăile de cap legate de perindatul magazinelor. Din confortul propriei case, cu muzică pe fundal, alături de soț și mustăcios, ne-am ales savurându-ne cafeaua ( în pijamale) tot ce avem nevoie pentru a fne face căsuța zais!

Unde mai pui că prin intermediul celor de la Vindem-Ieftin.ro am cumpărat mai ieftin decât în depozituri și hipermarket-uri, salvând timp și scutindu-ne de bătăi de cap, aglomerație și cărat.


Și vă spun și un secret... prețurile nu sunt afișate deoarece cu cât comandați mai mult, cu atât vă puteți negocia prețul final pentru materiale. Așa că faceți front comun cu vecinii și profitați de super reduceri.

Cu un concept unic pe piața din România, având o gamă extrem de variată de produse și servicii impecabile de curierat, Vindem-Ieftin.ro îți oferă baza perfectă pentru a amenaja și a redecora din zori și până-n seară! Ca să nu mai spun că marfa se livrează direct de la producător, ambalată corespunzător și în condiție per-fec-tă!!!

O comandă atent plasată,  o căsuță dichisită și portofele fericite
Doar cu Vindem-Ieftin România,
Casa de comenzi vestită
Pentru bunuri zeci de mii
Calitate și dichis
Case cât mai fistichii, grădini fain amenajate
Și familii implinite!

Așadar, în caz că vă gândiți prin casă să trebăluiți și o reducere să primiți, Vindem-Ieftin vă salveză și materiale rezistente pentru toți furnizează.

Iar de prima comandă primită cu drag o filmați și testimonialul îl împărtășiți, super reduceri primiți! 

Acum fuguța-fuguța și comandați, de luni de decorat să vă apucați. Și nu uitați, filmați ce primiți, căci tot ce primiți rezumăm ușor - unboxing happiness!!!!!!!


Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018, ediția de toamnă.


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde