sâmbătă, 13 octombrie 2018

Unboxing Happiness

Ce ai spune dacă ți-aș mărturisi că un simplu video făcut la momentul potrivit și trimis persoanei potrivite ți-ar putea aduce reducerea mult dorită pentru renovarea casei?!

Sunt sigură că ți-ai da ochii peste cap și ai mormăi în barbă că iar încearcă cineva să promoveze ba un site, ba să popularizeze unboxing-urile, ba să se distreze pe seama altora.

Dar nu... de data asta unboxing-urile îți aduc garantat super reduceri la orice comandă plasată pe site-ul Vinde-Ieftin.ro!!! Ca să te bucuri de promoția asta atât de faină tot ce trebuie să faci este să filmezi livrarea produselor comandate, unboxing-ul și fericirea ta la gândul că o să îți renovezi casa cu cele mai bune materiale de construcții, să transmiți testimonialul video și voila!!!!!! REDUCEREA e a ta!

Noi așa am procedat când ne-am comandat piatra naturală pentru reamenajarea grădinii și ne-a prins tare bine.

Recenzia video făcută ne-a adus posibilitatea de a continua reamenajările, drept pentru care ne-am mai luat și câteva role de tapet, dar și câteva plăci de gresie și faianță.Unde mai pui că pe lângă reducerea obținută, materialele ne-au venit fix la poartă, scăpând astfel de toate bătăile de cap legate de perindatul magazinelor. Din confortul propriei case, cu muzică pe fundal, alături de soț și mustăcios, ne-am ales savurându-ne cafeaua ( în pijamale) tot ce avem nevoie pentru a fne face căsuța zais!

Unde mai pui că prin intermediul celor de la Vindem-Ieftin.ro am cumpărat mai ieftin decât în depozituri și hipermarket-uri, salvând timp și scutindu-ne de bătăi de cap, aglomerație și cărat.


Și vă spun și un secret... prețurile nu sunt afișate deoarece cu cât comandați mai mult, cu atât vă puteți negocia prețul final pentru materiale. Așa că faceți front comun cu vecinii și profitați de super reduceri.

Cu un concept unic pe piața din România, având o gamă extrem de variată de produse și servicii impecabile de curierat, Vindem-Ieftin.ro îți oferă baza perfectă pentru a amenaja și a redecora din zori și până-n seară! Ca să nu mai spun că marfa se livrează direct de la producător, ambalată corespunzător și în condiție per-fec-tă!!!

O comandă atent plasată,  o căsuță dichisită și portofele fericite
Doar cu Vindem-Ieftin România,
Casa de comenzi vestită
Pentru bunuri zeci de mii
Calitate și dichis
Case cât mai fistichii, grădini fain amenajate
Și familii implinite!

Așadar, în caz că vă gândiți prin casă să trebăluiți și o reducere să primiți, Vindem-Ieftin vă salveză și materiale rezistente pentru toți furnizează.

Iar de prima comandă primită cu drag o filmați și testimonialul îl împărtășiți, super reduceri primiți! 

Acum fuguța-fuguța și comandați, de luni de decorat să vă apucați. Și nu uitați, filmați ce primiți, căci tot ce primiți rezumăm ușor - unboxing happiness!!!!!!!


Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018, ediția de toamnă.


5 comentarii: