joi, 11 octombrie 2018

Happy (în) bucătărie

"Gătitul este în același timp o joacă pentru cei mici și o bucurie pentru adult. Iar gătitul făcut corect este o dovadă de iubire." C. ClairboneAtunci când am decis să abandonăm traiul la oraș, pentru o viață ceva mai liniștită la țară, în inima naturii, am știut că nu o să regretăm  faptul că lăsăm în urmă viața într-o garsonieră sufocantă. Visul nostru încă de când ne-am cunoscut, acum mai bine de 8 ani a fost ca la un moment dat să avem propria noastră căsuță, cu o grădină cochetă, o curticică dichisită și suficient spațiu pentru toate pasiuunile noastre.

Mulți ne-au considerat lipsiți de maturitate sau viziune atunci când le-am spus că ne mutăm la casă, departe de aglomerația și stresul orașului, acuzându-ne de inconștiență. Principalul lor motivi - lipsa confortului... Surprinzător, dar multă lume asociază încă viața la casă cu lipsuri, bătăi de cap, confort redus și lista poate continua.

Drăguțul meu și eu însă suntem mari iubitori de confort, iar casa aleasă de noi spre a ne petrece restul anilor este una ce pune pe primul loc însăși conceptul de Inspiring Confort.

E drept, e nevoie de ceva mai multă muncă să concepi și construiești o astfel de casă, dar parol că tot efortul merită.

Nu vă mai țin însă în suspans cu tot acest proces îndelungat, ci trec direct la subiect! O astfel de casă are și o bucătărie pe măsură, pentru noi doi e chiar inima casei, acel micro-univers în care totul este posibil. Drept pentru care, mutați fiind în noua casă, în amenajarea bucătăriei am investit cel mai mult timp.

Și pentru că aceasta trebuie să fie cât mai confortabilă, practică și funcțională, dar să reprezinte și gospodiva, am optat pentru un stil ușor boem, inspirându-ne cu mare drag din portofoliu celor de la Somproduct.


Pentru noi, extrem de important când vine vorba de a creiona bucătăria de vis, sunt mesele și scaunele de bucătărie. Acestea trebuie să se integreze perfect cu restul casei, cuvântul de bază fiind armonie. Culorile neutre, cât mai apropiate de delicatețea lemnului, formele delicate ne-au inspirat în mobilarea bucătăriei, dorind să aducem și în casă frumusețea naturii. 


Optând pentru mobilier și piese de iluminat clasice, discrete dar confortabile, am putut să ne jucăm în voie în alegerea tigăilor, tacâmurilor, farfuriilor sau oalelor!

Urmând ideea de inspiring confort, am optat pentru accesorii colorate, ce evocă natura și delicatețea ei. Pe pânza bej natural a mobilierului am putut să ne colorăm și energizăm bucătăria cu produse de calitate, veselie și pline de viață, din care îți este mai mare dragul să mănânci.


Gătitul devine o plăcere și o joacă în același timp, când ai bucătăria echipată cu produse de cea mai înaltă calitate, vesele și versatile, achiziționate în doi timp și trei mișcări de pe site-ul celor de la Somproduct. Și credeți-mă, asemenea "somei" din romanele lui Huxley, dau dependeță! Drept pentru care recomand navigarea cu moderație, pentru a evita sindromul cardului cu bate vântu'.

Și pentru că o bucătărie cu suflet, inspirată din natură, îți dă ghes la gătit și pentru că a reușit să ne cucerească și prietenii, am pus de o masă de casă nouă cum n-a mai fost alta. Ca dacă cei invitați nu ar fi așa de ghiftuiți și de bucătărie cuceriți, am mai sta și-am povesti despre Somproduct încă 3 zile și 3 nopți... Dar din cești mai avem de savurat niște ceai aromat și din farfurioare oleacă de prăjitură de gustat, așa c-am încălecat pe-o cratiță și las povestea așa.

Dacă bucătării de renovat aveți, ori veselă vă doriți, sau poate tigăi ori boluri vă doriți, fuguța pe Somproduct click-uiți...


... Și hai, spor la gătit!


Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018, ediția de toamnă.

6 comentarii: