Treceți la conținutul principal

Noi doi și o mașină

Noi doi și o mașină,
Împreună îmbarcați
Într-o călătorie plină de adrenalină

Iute ca gândul și lin ca vântul
Spre fericire și relaxare

Țipând la unison cu motoarele
BMW-ului nostru drag tare,
Să uităm de cotidian și plictiseală!

Doar noi doi și o mașină
Împreună îmbarcați 
Într-o călătorie Exclusiv OEM e fain tare!



Să ai o mașină a ta și numai a ta e lucru greu dacă ești la început de drum, dar dacă visul ți se îndeplinește, atunci e musai să ai mare-mare grijă de ea.

Spre norocul nostru, am primit moștenire un BMW M550i xDrive Sedan de la un unchi ce s-a decis să ia drumul pribegiei. Cu mână largă și dare de inimă ne-a lăsat mașina lui cea dragă cu condiția de a ne îngriji de ea și de a îi cumpăra piese de BMW de la eXclusiv OEM.

O pretenție mică ținând cont de darul ce ne-a fost oferit. Unde mai pui că pentru a ne bucura cât mai mult de noua noastră mașină, am pus rămășag cu noi că o să achiziționăm doar piese originale BMW.

Drept pentru care înainte de a purcede în prima noastră călătorie în cea mai simpatică mașină, ne-am documentat bine-bine, pentru a găsi cel mai bun magazin on-line de unde putem să ne facem stocul de piese și am ajuns la măreața concluzie că cel mai bine pentru noi este să luăm piese OEM BMW.


Și pentru că atunci când drăguța pe patru roți a intrat în familia noastră a avut mare nevoie de ceva ulei, i-am făcut plinul cu ulei original BMW, să fim siguri că va zbura iute ca vântul și lin ca gândul, spre crestele calcaroase ale munțiilor noștrii.


Soțiorul meu drag, meșter priceput (nu ca mine, căci eu și mașinile, baba și mitraliera) s-a declarat din cale afară de fericit de rezultatele obținute în urma schimbului de ulei, drept pentru care am devenit clienți uber-fideli Exclusiv OEM.

Și vă mărturisesc că de atunci i-am tot găsit prin buzunare liste interminabile cu fel și fel de piese pentru mașinuța noastră: jante BMW 18 originale , piese auto BMW și alte hieroglife de eu nu le pricep ioc!

Dar mă pricep să mă distrez când purcedem pe drumuri de munte, admirând peisajul tomnatic atât de caleidoscopic și hipnotic.

Și cum drăguțul meu urăște copiile, la fel ca și cei de la Exclusiv OEM sunt sigură că relația lor (și implicit și a noastră) va fi una de lungă-lungă durată!





Așa că nu știu voi cum vă îngrijiți mașina, dar noi avem grijă de ea ca și cum ar fi copilul nostru. O răsfățăm cu piese originale, de calitate superioară, o parfumăm ca pe o divă sexy, o lustruim cu drag, să lucească asemeni unei bijuterii ce e și îi oferim adrenalină pură plimbând-o pe drumuri de munte.

Și așa răsfățată și drăgălită cum e ea, ne oferă la schimb drumuri sigure, zâmbete sincere și călătorii de neuitat. Atât de mult ne iubim că sperăm să îmbătrânim împreună sau cel puțin să se bucure și picii casei. Căci motanul cu siguranță se bucură de confortul ei - pentru că unui duce îi șade bine doar într-un BMW!

Așa că dacă și vouă vă e drag să vă îngrijiți BMW-ul, apelați cu încredere la Exclusiv OEM, ca să puteți și voi cânta cu drag noi doi și o mașinăăăăăăăăăăăăăă!!!!!!!!!

Noi doi și o mașină,
Împreună îmbarcați
Într-o călătorie plină de adrenalină

Iute ca gândul și lin ca vântul
Spre fericire și relaxare

Țipând la unison cu motoarele
BMW-ului nostru drag tare,
Să uităm de cotidian și plictiseală!

Doar noi doi și o mașină
Împreună îmbarcați 
Într-o călătorie Exclusiv OEM e fain tare!


Această postare a fost scrisă pentru SuperBlog 2018, ediția de toamnă.


Comentarii

  1. Eu sunt pro versuri, se citesc usor si-s ofertante. (Am castigat locul 3 cu o postare in versuri. Deci keep going!)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-asta imi plac si mie versurile, ca-i tare simplu sa le citesti! Merci de feedback :)

      Ștergere
  2. Succes la concurs.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

File de iubire

Când aveam fundițe-n păr și rochițe cu buline, Visam la marea iubire,  Ca-n romanele citite pe sofa de străbunica. Am crescut cam repejor Și cu mare bucurie rochița de școlăriță am îmbrățișat. Dar la visul de iubire tot n-am renunțat. La liceu, cu lumea-n cap și speranțe de-mplinire, Am fugit după iubire... Doar că lesne mi-am dat seama că nu-i totu' ca-n romane Și tare m-am supărat pe romanele citite, Pe poveștile trăite și personajele iubite. Dar când timpu a mai trecut Și mai mare am crescut, Ușor am realizat că mitul despre iubire Poate fi înfăptuit lângă omul potrivit. De-a lungul timpului, dar mai ales în facultate, am învățat că un bun scriitor este acela care a cunoscut viața cu tot ce presupune ea: greutăți, bucurii, suișuri și coborâșuri, durere și fericire, lacrimi, agonie, disperare- dar nu s-a lăsat înfrânt de ele, ci le-a împletit cu măiestrie în povești inedite, ce fac delicul publicului. Și asta tocmai pentru că cititorul î