Treceți la conținutul principal

Honey Cocktail Royale

"Mierea bună e dulce și în întuneric. (proverb bengalez)"


Când am primit invitația de a testa noul produs Apidava, Royale Cocktail, precum și esența de propolis, am fost din cale afară de fericit! Campania a picat la țanc, în prag de toamnă, când guturaiul, gripele și alte viroze se ambiționează să ne pună piedici...


Faptul că mierea este un adevărat elixir de sănătate se știe deja! Dar Royale Cocktail, noul produs lansat de Apidava este un adevărat medicament natural. 

Borcănelul miraculos conține 350 g de produs, un adevărat mix de miere, polen și lăptișor de matcă. Produsul este bogat în vitaminele A, C, D, B1, B2, B6, B12, proteine naturale, precum și zinc, magneziu, calciu și fier.

Lăptișorul de matcă, cel mai de preț produs din a stupului, are un puternic efect revigorant, stimulează imunitatea organismului, scade nivelul colesterolului, precum și la scăderea tensiunii arteriale. Lăptișorul de matcă este folosit în cazuri de epuizare fizică și psihică, stres dar și afecțiuni endocrine. De asemenea îmbunătățește memoria și somnul, încetinește procesul de îmbătrânire, ameliorează tulburările de menstruație și menopauză.

Polenul ameliorează digestia, stimulează detoxifierea organismului, stimulează imunitatea și ameliorează circulația sangvină.

Royale Cocktail este așadar un super supliment alimentar, de mare ajutor în lupta organismului cu bolile. Iar toamna, când vremea ne joacă feste și bacteriile sunt purtate de vânt peste tot, ține răceala la distanță.

Noi ne răsfățăm deja de câteva săptămâni cu mixul delicios din borcănelul galben și am scăpat teferi din calea virușilor. Motiv pentru care recomandăm din tot sufletul Cocktail Royale pentru:

- întărirea imunității
- adjuvant în suprasolicitarea fizică și intelectuală
- tonic general
- stări de slăbiciune
- probleme de creștere la cei mici
- afecțiuni endocrine


Vă recomandăm să consumați câte o linguriță de Royale Cocktail dimineața, pe stomacul gol, pentru a vă imuniza, energiza și feri de guturai! Gustul este dulce-acrișor, cremos și foarte plăcut. Mult mai delicios ca multe alte suplimente ori tablete ce se găsesc în farmacii.

Pe cei mici cu siguranță o să îi cuceriți cu acest produs! Mai ales dacă îl serviți alături de o poveste pe măsură, cum ar fi cea a albinuței Bâz, cea mai firavă din stupul din valea rozelor. Albinuța Bâz, deși firavă și cea mai mică dintre prietenele ei albine, a reușit să devină cea mai iubită (și voinică) după ce a ascultat sfatul Reginei Albine, de a mânca în fiecare zi o picătură din mierea magică Royale Cocktail. Astfel, Albinuța Bâz, după ce o vară-ntreagă a mâncat mierea delicioasă și a băut esență de propolis, s-a transformat în cea mai frumoasă albină din valea rozelor, toate cele albine visând să devină ca ea.


Noroc cu Regina Apidava care a avut grijă să prepare cea mai bună esență de propolis, 100% naturală și fără alcool, pentru copilași firavi și oameni suferinzi.

Pentru că esențele tari se țin în sticluțe mici, într-un recipient ca cel de mai sus găsiți 20 ml esență de propolis (apa și extract de propolis), utilizabilă atât intern, cât și extern. 

Esența de propolis Apidava poate fi consumată de oricine, atâta timp cât medicul nu a interzis-o. Nu conține alcool, deci puteți să îi imunizați pe cei mici fără griji!

Puteți urma o cură de propolis, acesta fiind:

- antimicrobian
- antifungic
- antiinflamator
- analgezic
- antioxidant
- anti-tumoral


Spre deosebire de tinctura de propolis, acest produs nu conține alcool, nu pătează și nu colorează dinții/pielea, nu este lipicios (fiind o soluție pe bază de apă), se dizolvă omogen în lichide (nu folosiți lichide fierbinți), este ușor de asimilat de organism și are un gust mult mai plăcut!

Eu una în copilărie aveam parte anual de câte o cură cu propolis, cu precădere primăvara, dar era un chin pentru mine să înghid lingurița cu tratament. Mărturisesc că în umbra amintirilor de atunci am fost sceptică atunci când am primit sticluța cu esență de propolis, dar cu ceva cutezanță am îndrăznit să o încerc.

Am fost plăcut surprinsă de gustul bun al produsului, fapt pentru care am reluat curele de sănătate din copilărie. 

Iar când micile accidente casnice se petrec (arsuri, tăieturi, zgârieturi, bubițe sau afte), le tratăm tot cu esență de propolis. Este suficient ca pe o dischetă de bumbac să puneți câteva picături de esență de propolis și să tamponați (eventual să adăugați și un strop de gel de aloe). Toate se vindecă mult mai repde așa, plus că nu rămân semne, ceea ce pentru orice gospodivă e un mare plus!

Nu știu dacă până acum ați încercat tratamentele cu miere, dar dacă nu, atunci e musai să îndrăzniți și să aveți grijă de voi și de cei dragi cu produse 100% naturale, din inima Transilvaniei!


Hai, sănătate! Că-i mai bună decât toate!


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde