Treceți la conținutul principal

Concurs de Creație Moving Art- Pasărea Măiastră pe locomotive C.F.R.

Oameni talentați de pretudindeni, am o SUPER veste pentru voi!  C.F.R. Călători și Policolor lansează provocarea lui 2016! Iar eu te provoc să îți pui imaginația (și talentul) la treabă! Te bagi?




Tu cum ai picta o locomotivă?! Da, da, ai auzit bine, o locomotivă adevărată, de peste 18 m lungime și cam 3 înălțime, în mare nevoie de cineva să o transforme într-o adevărată operă de artă!


Înscrierile în concurs se fac până la 25.04.2016, iar propunerile de crație trebuiesc trimise până la data de 4 mai 2016. Grăbiți-vă, căci Paștele pică pe 1 mai și o să fie destul de complicat dacă lăsați proiectul pe ultima sută de metrii (vacanțele astea prelungite, pot îngreuna mersul anumitor instituții...) așa că puneți repede imaginația la treabă.

Pentru mai multe detalii priving organizarea concursului, precum și modalitatea de înscriere, vă invit să citiți regulamentul oficial de aici.

Tema concursului este Pasărea Măiastră, întâlnită atât în basmele populare românești, creațiile lui Brâncuși, cât și în portul popular.


Organizatorii concursului vă îndeamnă să pictați locomotiva în așa fel în cât să emane aceleași calități ca ale Păsării Măiestre: "să întinerească, sa încânte, să dea avânt celei mai vesele garnituri de tren care va circula în România." În realizarea desenului, trebuie să țineți cont de două aspecte cât se poate de importante:

- locomotiva pictată va fi destinată Trenului Tineretului, a cărui rută este spre mare

- locomotivele nu au un singur capăt, ci două posturi de comandă(!!!!!!!!), ambele putând tracta vagoanele, așadar în realizarea desenului este esențial să nu scăpați din vedere acest aspect!

Pentru puțină inspirație, vă las mai jos locomotiva pictată anul trecut:


Nu că este o frumusețe??!?!!

Artiști, oameni talentați din România, vă provoc să vă înscrieți la concurs! Sunt sigură că aveți idei minunate.


Sursă foto 1
Sursă foto 2
Sursă foto 3
Sursă foto 4

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

File de iubire

Când aveam fundițe-n păr și rochițe cu buline, Visam la marea iubire,  Ca-n romanele citite pe sofa de străbunica. Am crescut cam repejor Și cu mare bucurie rochița de școlăriță am îmbrățișat. Dar la visul de iubire tot n-am renunțat. La liceu, cu lumea-n cap și speranțe de-mplinire, Am fugit după iubire... Doar că lesne mi-am dat seama că nu-i totu' ca-n romane Și tare m-am supărat pe romanele citite, Pe poveștile trăite și personajele iubite. Dar când timpu a mai trecut Și mai mare am crescut, Ușor am realizat că mitul despre iubire Poate fi înfăptuit lângă omul potrivit. De-a lungul timpului, dar mai ales în facultate, am învățat că un bun scriitor este acela care a cunoscut viața cu tot ce presupune ea: greutăți, bucurii, suișuri și coborâșuri, durere și fericire, lacrimi, agonie, disperare- dar nu s-a lăsat înfrânt de ele, ci le-a împletit cu măiestrie în povești inedite, ce fac delicul publicului. Și asta tocmai pentru că cititorul î